◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro09.05.2024

In memoriam Oana Cenan Glăvan

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România își exprimă profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a colegei noastre Oana Cenan Glăvan, fiica regretatului președinte al UZPR, Doru Dinu Glăvan.

Ca președinte al Filialei Reșița a UZPR, Oana Cenan Glăvan a avut o activitate notabilă, a impulsionat cu multă energie activitatea locală și a purtat mai departe cu cinste numele tatălui său, ca jurnalistă dedicată și om de excepție.

Fermă, decisă, bună cunoscătoare a realităților locale și naționale, Oana Cenan Glăvan a evaluat în cunoștință de cauză și cu mult aplomb parcursul filialei pe care a condus-o prin vremurile complicate pe care le traversează presa, țara și întreaga lume.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România aduce un omagiu activității remarcabile a Oanei Cenan Glăvan și este alături de familia îndurerată. Dumnezeu s-o odihnească!

UZPR

7 comentarii pentru “In memoriam Oana Cenan Glăvan

  1. Doamne, ai grijă de sufletele bune! Iertare pentru păcatele voite sau nevoite! Odihnă în bună pace!

  2. Un om bun,corect si demn!Un jurnalist profesionist care,a respectat valoarea si a promovat-o!A fost alaturi de gimnastica romaneasca, foarte multi ani!Multumim Oana!Dumnezeu sa o odihneasca in pace, alaturi de tatal ei, jurnalistul Doru Dinu Glavan!

  3. Iubire paternă. Tatăl și fiica, alături, zâmbind stelelor, in aeternum! Doamne, ocrotește-Ți fiii!

  4. Mi-aș dori ca cerul să aibă o scară jos pe pământ, astfel încât să pot urca și să te întâlnesc din când în când. Dar, din moment ce cineva pe care amândoi îl iubim foarte mult este în cer, știu că te-ai reunit cu el și el va veghea asupra ta
    Odihnește-te în pace Oana!

  5. DUREREA e putin spus,pt ceea ce simtim prin pierderea acestui Om Minunat OANA MARIA CENAN GLAVAN.
    Ea a stiut sa le combine pe toate, pt a ajuta,a promova si a duce inainte munca de jurnalist si nu numai,in aceste timpuri de incercate provocari prin care trece societatea.
    ITI MULTUMIM OANA, DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN LUMINA LUI,ALATURI DE PARINTELE TAU DRAG, MARELE DORU DINU GLAVAN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *