◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro15.05.2024

Programul Academiei CNN în Abu Dhabi, axat pe jurnalismul climatic

Academia CNN Abu Dhabi a deschis candidaturi pentru al treilea an al programului său de formare în jurnalism. Sprijinit de Autoritatea Creative Media a Biroului Media din Abu Dhabi, programul de 12 săptămâni se va încheia cu accent pe povestirea climatică, pentru a coincide cu Conferința ONU privind schimbările climatice din 2023, COP28, care va avea loc în Emiratele Arabe Unite, în luna decembrie, potrivit arabnews.com.

Rețeaua din SUA va colabora cu Creative Lab, parte a diviziei de dezvoltare a talentelor a CMA, pentru a alege candidații. „Academia CNN din Abu Dhabi joacă un rol vital în îmbinarea pregătirii tehnice și practice cu o companie de media renumită, creând o oportunitate unică pentru jurnaliștii aspiranți”, a declarat ES Khalfan Al Mazrouei, directorul general interimar al CMA.

Programul se va încheia cu o simulare care va cere participanților să-și aplice noile abilități pentru a investiga și a relata despre un dezastru climatic care se desfășoară într-o țară fictivă. „Schimbările climatice sunt una dintre cele mai mari povești ale vremurilor noastre și, cu conferința ONU va avea loc aici, în Emiratele Arabe Unite, ne vom concentra pe modul de acoperire a crizei climatice în calitate de jurnaliști”, a spus Becky Anderson, manager la CNN Abu Dhabi și prezentator la „Connect the World”.

Programul va preda abilități de jurnalism pe baza modului în care CNN culege informații, verifică sursele și produce conținut pentru mai multe platforme.

Hub-ul, care găzduiește și Laboratorul Creativ al CMA, va oferi facilități și infrastructură, inclusiv echipamente și resurse de învățare.

Aplicațiile CNN Academy Abu Dhabi sunt deschise până pe 22 iulie pentru cetățenii Emiratelor Arabe Unite și rezidenții cu vârsta peste 21 de ani. (redacția UZPR)

Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *