◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Cetățenii din Liechtenstein au votat pentru păstrarea cazinourilor

Alegătorii din Liechtenstein au respins cu fermitate o propunere de interzicere a cazinourilor, în cadrul unui referendum care a polarizat atenția publică în micul principat.

Cu șase cazinouri răspândite în toată țara, care este aproximativ de dimensiunea orașului Bruxelles microstatul a devenit cunoscut ca „Las Vegas al Alpilor”.

Argumentele pro-interdicții pe probleme precum dependența de jocuri de noroc și potențialele daune aduse reputației națiunii au fost eliminate, cu 73% dintre cei care au votat respingând interdicția, potrivit Reuters.

Referendumul și semnăturile necesare pentru a-l declanșa au fost realizate de grupul de presiune IG Volksmeinung, format pentru a lupta împotriva „potopului cazinourilor”.

Ei susțin că industria în curs de dezvoltare riscă să păteze o imagine națională pe care statul a muncit din greu pentru a o repara. Țara a fost pe o listă neagră internațională a paradisurilor fiscale până când a început să relaxeze legile privind secretul bancar, în urmă cu mai bine de un deceniu.

Potrivit Euronews, înainte de vot, prințul țării s-a pronunțat împotriva interdicției, la fel ca și guvernul, care a spus că industria jocurilor de noroc este o sursă importantă de venit și a susținut că interdicția este o măsură prea drastică pentru a aborda probleme precum dependența de jocuri de noroc. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *