◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

A început protestul Diaspora din Piața Victoriei. „Unde sunt bucureștenii?”

Protestul românilor din Diaspora din Piața Victoriei a început la ora 12:00

Protestul românilor din Diaspora a început la ora 12:00. Aceștia protestează împotriva defrișărilor masive din România.

„Fiecare român din Diaspora a decis să-și aducă steagul din comunitatea în care trăiește. Se oprește lumea și se uită la noi ca la circ. Cei din București nu par interesați de protestul nostru. Noi venim de la mii de kilometri. Eu tot aștept bucureștenii să vină. Suntem numai oameni din Diaspora aici, dar bucureșteni nu. Chiar nu îi interesează aerul pe care îl respiră? (..)

Protestul românilor din Diaspora a început la ora 12:00. Aceștia protestează împotriva defrișărilor masive din România. Imaginile live cu protestul pot fi vizionate la finalul articolului. 

„Fiecare român din Diaspora a decis să-și aducă steagul din comunitatea în care trăiește. Se oprește lumea și se uită la noi ca la circ. Cei din București nu par interesați de protestul nostru. Noi venim de la mii de kilometri. Eu tot aștept bucureștenii să vină. Suntem numai oameni din Diaspora aici, dar bucureșteni nu. Chiar nu îi interesează aerul pe care îl respiră? A venit un domn din statul Colorado, și-a luat două săptămâni liber de la serviciu, la fel ca noi toți. Dacă nu ne batem noi pentru pădurile noastre, cine credeți că se bate? Deja mafia pădurilor a trecut de granițele partidelor. Aici este o acțiune civică, nu este o acțiune împotriva Guvernului și nici împotriva unui partid politic,” a spus Mario Mocan, unul dintre organizatorii protestului. 

Protestatarii spun că au notificat Primăria despre organizarea protestului, însă nu au autorizație pentru că ar fi fost fost chemați mult prea târziu pentru tratarea cazului. Manifestația este programată să dureze până diseară, atunci când sunt așteptați să se alăture și alte persoane.

dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *