◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Jurnaliștii din Hong Kong denunță tentative de hărțuire sau intimidare ale poliției

Asociația Jurnaliştilor din Hong Kong condamnă cu fermitate acţiunile care vizează jurnaliştii din oraș, în urma unor rapoarte conform cărora unii reporteri au fost urmăriți sau monitorizați în timp ce își îndeplineau atribuțiile.

Declarația a venit după ce un reporter de la postul de știri în limba engleză Hong Kong Free Press a declarat că a fost urmărit de doi bărbați necunoscuți care purtau căști, de la ea acasă la serviciu, timp de peste o oră. Jurnalista a depus un raport la poliție.

În afară de acest caz, asociația a spus că a primit rapoarte de la jurnaliști conform cărora doi bărbați se plimbau în fața sălii de presă a Judecătoriei, în timp ce tribunalul făcea audieri în procesul Stand News. Asociația a remarcat că reporterii urmăriți au suspectat că cei doi erau ofițeri de poliție în civil, potrivit thestandard.com.hk.

Asociația consider că acestea sunt tentative de hărțuire sau de intimidare a jurnaliștilor de a-și exercita meseria. (redacția UZPR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *