◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.04.2024

Novak Djokovic – Rafael Nadal 0-6, 6-4, 1-6. Prestație fantastică a ibericului, care a câștigat primul turneu din 2019

Rafael Nadal l-a învins pe Novak Djokovic în finala de la Roma, cu 2-1 la seturi. Spaniolul a demonstrat încă o dată că este invincinbil pe zgură, atunci când nu are probleme medicale.
Rafael Nadal a cucerit al 9-lea trofeu la Roma, după o finală spectaculoasă cu rivalul Novak Djokovic. Spaniolul a început senzațional și a încheiat primul set fără să piardă vreun game.

În actul secund, liderul mondial a echilibrat meciul. Ambii jucători și-au făcut serviciul până la 5-4 pentru sârb, care a reușit break-ul și a împins duelul în decisiv.

Setul 3 a fost o nouă demonstrație de forță a lui Nadal. A făcut rapid break-ul și s-a distanțat continuu. Djokovic nu a reușit să mai revină și a pierdut al treilea meci consecutiv pe zgură în fața ibericului. S-a terminat 6-1 în decisiv pentru Rafael Nadal, care și-a mai adăugat în cont un milion de dolari pentru trofeul de la Roma.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *