◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.04.2024

Kevin Merida, de la „Los Angeles Times”, de vorbă cu studenții de la Școala de Jurnalism Reynolds

Școala de Jurnalism Reynolds are plăcerea să prezinte „Viitorul știrilor: o conversație cu Kevin Merida”, un jurnalist premiat și redactor executiv al Los Angeles Times. Merida va discuta despre importanța formării jurnaliștilor pentru a fi consumatori pricepuți de informații și furnizori buni de știri într-un forum deschis pe 6 martie 2023, la Joe Crowley Student Union Theatre, de la Universitatea Nevada, Reno. „Kevin este un editor respectat, care nu este doar implicat în conversația despre schimbările masive în jurnalism, ci și printre cei care conduc acest trend. Acesta este o oportunitate pentru toți studenții, cititorii, telespectatorii, ascultătorii și consumatorii de știri de a auzi de la un editor inspirator despre unde se îndreaptă colectarea de știri și ce se așteaptă de la următoarea generație de talente înjurnalism”, a declarat Caesar Andrews, profesor de la Reynolds School.

Înainte de a se alătura „Los Angeles Times” în iunie 2021, Kevin Merida a fost vicepreședinte senior la ESPN și redactor șef al The Undefeated, o platformă multimedia. Anterior, Merida a fost timp de 22 de ani la „The Washington Post” ca reporter politic, editorialist și redactor principal, notează unr.edu.

Evenimentul este interactiv, gratuit și deschis publicului. (redacția UZPR)

Foto: YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *