◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Austria, prima ţară europeană în care vaccinarea împotriva covid-19 devine obligatorie

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a anunat, într-o conferinţă de presă, că țara sa va deveni prima de pe continent în care vaccinarea împotriva coronavirusului este obligatorie. „După cum am prevăzut, la începutul lunii februarie, vaccinarea va fi obligatorie pentru adulţi”, a spus Nehammer.

În Austria au avut loc dezbateri aprinse cu privire la acest proiect, care divizează profund societatea austriacă, în contextul în care aproximativ 71,5 la sută din populaţie este vacicnată cu schemă completă. „Este un proiect sensibil, dar în conformitate cu Constituţia şi are nevoie de o fază de adaptare, în care cei care se opun acum să poată să se vaccineze până la jumătatea lunii martie”, a adăugat cancelarul.

Cei care nu se conformează vor fi amendaţi. „După intrarea în vigoare a obligativităţii, se vor face controale şi nevaccinarea va reprezenta un delict care poate fi sancţionat cu o amendă de 600 până la 3.600 de euro”, a mai spus Nehammer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *