◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro06.12.2023

Trei zile cu şase filme de neratat

Vineri, sâmbăta şi duminica aceasta, TVR 1 şi TVR 2 au programat filme pe care nu aveţi voie să le pierdeţi

Vineri, 16 octombrie, de la ora 21.10, TVR1 a programat în premieră singurul film din cariera lui Jackie Chan şi Jet Li, în care cei doi  joacă împreună. Filmul de acțiune „Regatul interzis” (coproducție SUA – China, 2008) reuneşte pentru prima şi singura dată (până în prezent) pe cele mai mari două staruri experte în luptele Kung fu. La conferinţa de presă din 2008 când acest film a fost lansat, cei doi au declarat că s-au distrat atât de bine la aceste filmări, încât îşi doresc deja un al doilea proiect împreună, pentru a prelungi distracţia. Doar că restul echipei tehnice nu au fost de aceeaşi părere, mulţi dintre ei având de rezolvat probleme neprevăzute venite din partea lor. Detalii si imagini găsiţi AICI

 

Sâmbătă seară, de la 20.10, TVR 2 a programat filmul Dragă Frankie în care Gerald Butler îşi interpretează rolul – cu gândul la propria sa copilărie. Puţini ştiu că părinţii lui Gerald Butler au divorţat când el avea mai puţin de doi ani şi a fost crescut de mama lui, fără ca până la 16 ani să îşi cunoască tatăl sau să ştie dacă acesta este mort sau trăieşte. Aşa se face că atunci când a primit scenariul filmului „Dragă Frankie”, după ce a citit primele pagini, l-a aruncat şi a refuzat rolul. Nu a dorit să se implice într-o poveste despre un băiat crescut doar de mamă, părăsit de tată. Cu toate acestea, aşa cum a declarat presei: „exact lucrurile care m-au făcut iniţial să refuz rolul, m-au determinat mai apoi să îl accept”. Aşa cum a declarat Gerald Butler la lansare: „Dragă Frankie” este un film cald, optimist, melancolic, un film la care plângi mult, dar care la final îţi aduce pe faţă cel mai mare zâmbet, iar lacrimile sunt doar de fericire”. Detalii si imagini găsiţi AICI.

Tot sâmbătă, 17 octombrie, de la 21.10, la TVR 1 continuă seria aventurilor lul Mărgelatu, ce cea de-a treia parte: Misterele Bucureştilor. Dincolo de acţiunea care îi ţine pe spectatori cu sufletul la gură, vă invităm să urmăriţi acest film pentru a călători într-un tunel al timpului spre alte vremuri demult apuse, pentru a descoperi parfumul şi imaginea unei epoci pierdute care acum ne este reconstituită în detaliu, aflând “Misterele Bucureştilor” de altădată. Detalii si imagini găsiţi AICI.

 

La Duminica filmului românesc TVR 2 a programat în 18 octombrie două povești cu mirese, căsnicii și divorțuri care ne arată, metaforic sau comic, căile întortocheate ale relațiilor de dragoste în peisajul anilor ’70-’80 din România secolului trecut. Urmăriţi Mireasa din tren” (de la ora 13.10) și „Divorț din dragoste” (de la ora 20.10 ). Detalii si imagini găsiţi AICI. 

Încheiem săptămâna cu Filmul de Artă, la TVR 2. Duminică, 18 octombrie, de la ora 22.10, urmăriţi Legenda pianistului de pe ocean – film ce  are în palmares un Glob de Aur şi 21 de alte premii dintre care 5 premii David di Donatello. Chiar dacă a fost lansat acum 21 de ani, Legenda pianistului de pe ocean este filmul american care, de aproape un an, a dat peste cap întreaga Chină şi s-a situat în topul încasărilor, al audienţelor şi al ratingului în această ţară. Detalii si imagini găsiţi AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *