◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro17.05.2024

Kyiv Post, desemnat unul dintre cei mai buni furnizori de jurnalism de încredere din lume

Kyiv Post a fost listat de NewsGuard Internet Trust Tool drept unul dintre cei mai buni furnizori de jurnalism de încredere din lume. „Suntem încântați să informăm cititorii și susținătorii noștri că Kyiv Post a făcut istorie, cu un pas uriaș înainte în ceea ce privește realizările și recunoașterea – acum se află printre cele mai de încredere surse de știri din lume. Cu alte cuvinte, am ajuns în aceeași ligă ca The Guardian, Wall Street Journal, Washington Post, New York Times și Politico”, arată jurnaliștii ucraineni pe kyivpost.com.

NewsGuard este unul dintre cele mai respectate sisteme de evaluare din lume pentru site-urile web de știri și informații și este utilizat de agenții de publicitate, motoarele de căutare, platformele de social media, firmele de securitate cibernetică și guverne, pentru a le informa cu privire la fiabilitatea și credibilitatea publicațiilor.

Bohdan Nahaylo, redactorul șef al Kyiv Post, puncttează: „Este o zi grozavă pentru jurnalismul din Ucraina și din țară. Echipa noastră dedicată și talentată a reușit într-un timp relativ scurt să facă un miracol la Kyiv Post în mai puțin de doi ani de când a avut loc restructurarea. Pentru mine, un jurnalist veteran cu 45 de ani de experiență, acesta este un alt punct culminant al carierei mele și o sursă de satisfacție imensă. Și, firește, meritul total se datorează editorului nostru, CEO-ului și, mai ales, cititorilor noștri fideli”.

La începutul acestui an, Kyiv Post a obținut cel mai mare rating din Ucraina, cu 87,5%. Echipa a colaborat cu Reporteri fără frontiere și a fost aleasă să participe la un curs de investigare personalizat, de verificare a faptelor, de către AFP (Agence France Presse) în Europa.

CEO-ul Kyiv Post, Luc Chénier, spune: „După doi ani grei de reînnoire cu succes a modelului de afaceri Kyiv Post, oferind simultan jurnalism de clasă mondială de la zero, în calitate de CEO sunt incredibil de mândru de echipa noastră talentată și dedicată, adunată și condusă de editorul șef Bohdan Nahaylo, care a primit o asemenea onoare, de a obține o evaluare de 100% de la News Guard, alături de alte organizații de știri de renume mondial. Vreau să le mulțumesc în mod special cititorilor noștri pentru sprijinul lor continuu și chiar criticilor noștri, pentru că ne-au împins să devenim mai buni”. (redacția UZPR)

Foto: Niek Verlaan/Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *