◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro26.05.2024

Spectacolul „Hai Doamne Ajută”

Spectacolul „Hai Doamne Ajută”, pus în scenă la Teatrul Infinit, pe data de 15 mai, la ora 19:30, sub îndrumarea regizorală a lui Mike Săvuică, a fost o experiență captivantă și plină de umor, organizată de Unfortunate Thespians și Syarela Arts, afisul fiind creat de Valentina Visarion.

Distribuția impresionantă a inclus actori talentați care au adus la viață personajele cu o abilitate și o energie remarcabilă.

Povestea se învârte în jurul familiei Porcu, ai cărei membri se confruntă cu situații absurde și haioase în lupta lor pentru a face față vicisitudinilor vieții. Părintele Epifanie Porcu, interpretat de Octav Poncu, și Sînziana Porcu, jucată de Cristina Săvuică, sunt personajele principale, oferind o combinație perfectă între umor și emoție.

Părintele Porcu se întoarce după mulți ani la familia lui pentru a-și deschide o afacere, Casa de Pompe Funebre „La Porcu”.

Alături de ei, Alexandru Surulescu în rolul lui Francisc Gavril Porcu și Roberta Roman în rolul Paraschevei Maria Porcu completează tabloul familial cu replici memorabile și situații comice.

Pe lângă membrii familiei Porcu, spectacolul aduce în prim-plan și alte personaje interesante, cum ar fi Lixandru Găvan, interpretat de Claudiu Dragomir, și cerșetorul, jucat de Radu Bordei, care aduce si o notă dramatică spectacolului prin povestea vieții lui. De asemenea, Cezara Nicolae în rolul Raluk-ului, Dragoș Simion în rolul lui Luci aka Gealatu’, și Daria Brojban în rolul lui Gheorghe Tai-Lemne adaugă culoare și mult umor scenei.

Scris de Mike Săvuică și Manuela Iacob, spectacolul surprinde cu dialoguri inteligente și replici pline de farmec, care stârnesc zâmbete și valuri de râsete în rândurile publicului. Regia lui Mike Săvuică dă viață personajelor și le plasează într-un cadru scenic vibrant și dinamic, captivând spectatorii de la început până la sfârșit.

„Hai Doamne Ajută” este mult mai mult decât un simplu spectacol de teatru; este o călătorie într-o lume plină de umor, intrigi, dar și de emoție, oferind o pauză binevenită de la cotidian și o experiență teatrală memorabilă pentru toți cei prezenți în sala de spectacol. Este un spectacol care va rămâne în inimile și în amintirile publicului pentru mult timp după finalul reprezentației.

Marius Herscu /UZPR

Foto afiș: Valentina Visarion

3 comentarii pentru “Spectacolul „Hai Doamne Ajută”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *