◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro11.12.2023

Toți suntem dotați cu puteri paranormale! Iată cum se pot activa

Toata lumea are puteri paranormale, insa nu multa lume stie cum sa le foloseasca. Mai mult, cand vorbesc despre puteri paranormale, oamenii se gandesc la fiinte extraordinare, vrajitoare, magi etc., fara sa realizeze ca in fiecare exista, sub o forma sau alta, o astfel de putere.
Iata 4 puteri paranormale pe care toata lumea le are.

Clarcunoastere

Oamenii cu aceasta abilitate stiu ce sa faca, desi – teoretic – n-ar trebui sa stie sau n-ar avea cum sa stie. De exemplu, desi n-au mai fost niciodata pe o ruta, stiu ce cale sa aleaga, desi drumul acela ar parea gresit pentru multa lume. Si, luand-o pe acel drum, ar evita un accident sau un alt pericol. Sufletul le spune ce au de facut, manifestandu-se un puternic sentiment ca ceva nu este in ordine, ca trebuie sa fie precaut.

Clarviziune

Clarviziune inseamna sa vezi clar, iar aceasta abilitate este descrisa ca acea putere intuitive prin care vezi informatii ce apar in simboluri, numere, nume, situatii.

De exemplu, sa vizualizezi ce carte urmeaza sa scoata o persoana din mana de carti, sau pe ce parte va cadea o moneda.

Clarauditie

Se mai numeste si auzul limpede, adica acea abilitate de a receptiona, intuitiv, la nivel auditiv, diverse informatii. De exemplu, iti auzi vocea interioara ghidandu-te spre un anume loc, sau spunandu-ti ca urmeaza sa te intalnesti cu un om pe care nu l-ai mai vazut de multa vreme.

Clarsimtire

Este abilitatea de a simti ce simte alt om. Poti simti daca unui om de care esti apropiat ii este bine sau ii este rau, daca are emotii puternice de fericire sau de tristete. Poti simti daca cineva te minte sau iti spune adevarul, percepandu-i cele mai fine vibratii.

Toti oamenii au aceste abilitati, fie ca sunt sau nu constienti de ele. Cand incepi sa fii constient de ele ele, te poti speria, poti fi confuz. Nu trebuie sa cauti o explicatie logica pentru ceea ce se petrece pentru ca nu exista. Lucrurile se intampla pentru ca trebuie sa se intample.

Din fericire, daca exersezi, le poti perfectiona. Urmeaza-ti instinctul si vei gasi oamenii potriviti care sa te ajute.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *