◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Astronauții NASA care susțin că extratereștrii ne veghează și sunt infiltrați printre noi

Suntem observați de extratereștrii! Această teorie nu este una nouă, ci s-a născut în clipa în care au avut loc primele misiuni NASA pe Lună.

Pentru a evidenția cât mai bine această teorie este important să luam în calcul mărturiile a patru astronauți, care au văzut anumite lucruri inexplicabile în misiunilor lor din spațiu. Pornind de la aceste informații, acești astronauți au declarat, de-a lungul timpului, că extratereștrii ne veghează și chiar sunt printre noi.

Edgar Mitchell
Edgar Mitchell este unul dintre oamenii care au călătorit pe Lună; de fapt, a fost al șaselea, în 1971. Călătoria sa a fost destinată recuperării probelor de Lună și a fost una dintre ultimele misiuni ale NASA. După ce s-a pensionat, a spus că este „90% sigur că multe dintre miile de obiecte neidentificate care au fost înregistrate încă din 1940 provin de la vizitatori pe alte planete”.

De asemenea, în mai multe întrebări, el a declarat că OZN-urile (obiecte de zbor neidentificate) sunt reale și că a vorbit cu liderii mondiali care au intrat în contact cu străinii, dar că aceste informații sunt clasificate. De asemenea, el a spus că guvernele din întreaga lume ascund acest adevăr de mai bine de 60 de ani.

Cu toate acestea, el afirmă cu certitudine că incidentul Roswell a fost o întâlnire cu extratereștrii și că guvernul american a ascuns-o de zeci de ani, deși s-a arătat, în mod constant, că materialul care a căzut din cer nu a fost făcut de oameni.

De asemenea, fostul astronaut susține că străinii au dezamorsat mai multe bombe nucleare în timpul Războiului Rece și că au fost în contact cu Vaticanul pentru a ajuta umanitatea.

Deke Slayton
Acest astronaut a participat la proiectul Mercury, primul program de zbor spațial din Statele Unite, al cărui scop era să creeze o bază pe Lună. Mai târziu a fost director de operațiuni al echipei de zbor a NASA. Cu toate acestea, înainte de toate, în 1951, el credea că a văzut o navă spațială extraterestră. „Arăta ca un farfurie la un unghi de 45 de grade […]. Curând a început și a decolat, și nu mai puteam să o mai văd ». El a declarat că extratereștrii sunt de foarte multă vreme printre noi.

Gordon Cooper
Gordon Cooper a făcut parte a proiectului Mercury și a fost primul astronaut care a dormit în spațiu. De asemenea, face parte dintr-un alt tip de misiune în care a avut ocazia să zboare pe orbita planetei, dar, ca și partenerul său Slayton, întâlnirea cu un OZN s-a produs cu mult înainte de a fi astronaut NASA. Primul OZN l-a văzut pe cerul Germaniei în 1951.

După ce s-a pensionat, a declarat: „Cred că aceste vehicule extraterestre și echipajele lor vizitează această planetă de mii de ani. Ei sunt mult mai avansați decât noi și poate mai bătrâni decât Pământul”.
Cooper susținea că extratereștrii nu vor comunica cu noi până nu vom învăța să ne rezolvăm conflictele prin mijloace pașnice și nu vom evolua în acest sens.

Brian O’Leary
Brian O’Leary face parte dintr-un alt grup de astronauți NASA, cei care doreau să găsească o cale de a merge pe Marte, dar în cele din urmă proiectul a fost anulat. A făcut câteva teste înainte de a se retrage în final pentru a deveni un cadru didactic. A devenit prieten cu Carl Sagan și a învățat la Universitatea Cornell.

El a declarat că există viața extraterestră există pe Pământ și este cea care a provocat progresele tehnologice: „Alte civilizații ne-au monitorizat din cele mai vechi timpuri. Este posibil ca ei să fie printre noi și nimeni să nu își dea seama de acest lucru. ”

 

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *