◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro27.04.2024

Claudius Dociu, membru în Consiliul Director al UZPR: „Să dăm cuvântul publicului”

DADA TV – ȘTII CE ZIC!

Cel mai nou produs media de pe piața prahoveană, DADA TV, vine cu o propunere îndrăzneață, adresată publicului care nu se regăsește în programele televiziunilor clasice.

Folosind tehnologie de ultimă generație, 4 K, și bazându-se pe un nucleu alcătuit din oameni care au făcut performanță în televiziune în ultimele decenii, DADA TV aduce totodată un aer proaspăt introducând în postura de realizatori multe nume noi, buni cunoscători ai domeniilor pe care le abordează, dar debutanți în calitate de moderatori tv.
„DADA TV este o provocare pentru noi toți – spune producătorul general Claudius Dociu, care are în spate trei decenii de activitate în presă, la ziare, radiouri și televiziuni locale și naționale deopotrivă. Pe de o parte, pentru noi, cei care am făcut televiziune, să găsim capacitatea de a ne reinventa și adapta unei lumi în permanentă mișcare, prea grăbită pentru a mai sta captivă cu orele în fața ecranului. În același timp, este o provocare și pentru colegii noștri care au avut curajul să intre în lumina reflectoarelor și să devină realizatori de emisiuni tv la invitația noastră. I-am ales, vă mărturisesc, convins că vor reuși, pentru că sunt cu toții atât buni cunoscători ai subiectelor puse în dezbatere, dar și pasionați cu adevărat de aceste teme. Ori, pasiunea este unul dintre ingredientele esențiale ale succesului, mai ales când vorbim despre televiziune”
Pe lângă Claudius Dociu, din echipa de bază a DADA TV fac parte Marius Daniel, care coordonează toate aspectele tehnice și căruia i se datorează numeroasele inovații în materie de imagine care fac din acest proiect unul ancorat perfect în mileniul III, Denisa Dumitrescu – jurnalist cu o bogată activitate în presa locala și centrală și Andi Enache, o prezență constantă și apreciată în ultimii ani în numeroase proiecte culturale din comunitate, fondator al platformei Ploieștii.ro
Lor li se adaugă și alți realizatori cu experiență, precum Florin Frățilă, directorul publicației câmpinene „Oglinda de azi”, Daniel Costache, un prezentator tv apreciat și respectat de publicul ploieștean, Marian Dima – unul dintre cei mai apreciați comentatori ai fenomenului sportiv prahovean ori Daniel Lazăr, jurnalist cu experiență atât în presa scrisă, dar și în televiziune.
Din „valul nou” de realizatori fac parte Marius Marinescu, directorul Ziarului „Ploieștii” și un fin observator al actualității, Alina Maer, unul dintre cei mai atenți cronicari de teatru din țară, Ana Maria Demetrescu, nutriționist cu o amplă experiență și pregătire în domeniu, Irina Vasile, o profesoară care militează neobosit pentru promovarea proiectelor notabile din învățământul românesc, scriitorul Codruț Constantinescu, inițiatorul de acum celebrelor Serate Elstar, și părintele dr. Claudiu Băzăvan, fondatorul uneia dintre cele mai longevive publicații prahovene, revista Conștiința.
Difuzate în mediul online, atât pe Facebook, pe pagina Ploieștii, precum și pe YouTube, pe Ploieștii Channel, emisiunile DADA TV constituie un pachet complex, pentru un public pretențios, care își dorește să urmărească programe de calitate, fiind disponibile 24 de ore de ore din 24.
„Astfel, spune Claudius Dociu, programele noastre pot fi urmărite de către cei interesați, din orice punct geografic cu acces la internet, oricând doresc. Poți vedea ce te interesează când ai timpul necesar, poți pune pauză și relua mai târziu vizionarea, poți revedea ce ți-a plăcut de câte ori vrei, altfel spus, tu decizi ce și când vrei să vezi. Punem, așadar, accentul pe publicul nostru, căruia ne străduim să îi oferim o experiență de nota 10 din toate punctele de vedere: imagine, sunet, conținut. Iar publicul își poate spune la rândul său opinia, online-ul oferindu-ne interactivitate la un nivel pe care televiziunea clasică este incapabilă să-l asigure. Ori, să dăm cuvântul publicului este de fapt ceea ce ne-am propus de la bun început, întrucât am gândit acest proiect drept o tribună pentru toți cei care vor să construiască în comunitate, ca o alternativă la programele care își propun să prezinte doar aspectele negative, să încurajeze vrajba între anumite categorii, sa dărâme fără a pune nimic în loc. În opoziție cu acestea, vrem să impunem niște standarde de calitate – girate și de Filiala Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, care susține acest proiect – și să promovăm demersurile pozitive din comunitate, ca o continuare firească a ceea ce am făcut prin platforma Ploieștii.ro încă de la înființarea ei. Sloganul nostru, Știi ce zic! este elocvent. Noi suntem convinși că publicul nostru știe despre ce vorbim și că împărtășim și noi, realizatorii, dar și cei care ne urmăresc, aceleași valori. Dacă, așadar, vă regăsiți printre cei care vor să vadă cum comunitatea se dezvoltă și oamenii (re)descoperă bucuria vieții, alăturați-vă proiectului nostru! DADA TV este mai mult decât o televiziune, este o stare de spirit, o invitație la implicare, o provocare pentru fiecare! ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *