◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro27.04.2024

Mare parte din angajații americani nu au primit creșteri salariale de… trei ani

Angajatul american mediu nu a primit o creștere de salariu la locul de muncă actual în ultimii trei ani, arată rezultatele unui sondaj recent. Concret, 46% din cei 1.859 de angajați chestionați au spus că se simt „oarecum recunoscuți” la locul de muncă, în timp ce opt procente că nu se simt apreciați deloc. Respondenții și-au expus, de asemenea, principalele preocupări cu privire la forța de muncă actuală, reprezentanții Generației Z punctând că sunt mai îngrijorați de grevele lucrătorilor la nivel național decât de lipsa siguranței locului de muncă (69%).
De asemenea, potrivit studyfinds.com, jumătate dintre milenialii chestionați au fost mai îngrijorați de reducerile salariale (53%) decât de diferențele salariale și de grevele lucrătorilor. În ceea ce privește diferențele salariale, 73% dintre toți adulții care au răspuns la chestionare sunt de acord că diferența salarială de gen este încă foarte reală – aproape șase din zece bărbați care lucrează cred că salariul lor actual este influențat de sexul lor.

Când vine vorba despre a face diferența la locul de muncă, jumătate cred că a vorbi direct cu managementul este cel mai eficient mod de a face presiuni asupra companiilor și șefilor pentru a îmbunătăți condițiile de muncă și salariile (51%). Mulți cred, de asemenea, că grevele sindicale, depunerea unei plângeri la Biroul de resurse umane (40%) sau postarea pe rețelele sociale (36%) ar putea schimba în mod pozitiv condițiile la locul de muncă. (redacția UZPR)

Foto: Jon Tyson/Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *