◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Irina Begu, meci dramatic cu Johanna Konta – Calificare în sferturi după ce a salvat două mingi de meci

Irina Begu și Johanna Konta au oferit un meci greu de privit pentru cei cu probleme cardiace. Britanica a avut două mingi de meci, în timp ce Irina a fructificat de-abia a noua șansă de a închide partida din optimile „Gippsland Trophy”. A fost 4-6, 7-6(10), 7-6(4) pentru jucătoarea noastră.

 
Filmul meciului, pe scurt
 
Setul I

Begu şi-a pierdut serviciul în primul game al meciului, dar a reuşit să egaleze la 3, pe serviciul adversarei. Konta a mai făcut un break, la 4-4, şi a luat primul set, cu 6-4 , după 51 de minute de joc .
 
Setul II
 
Jucătoarea română a avut nevoie de opt mingi de set pentru a egala la 1. După ce fiecare sportivă a obţinut câte un break în debutul setului secund, Begu a reuşit să câştige din nou pe serviciul britanicei şi să ducă scorul la 5-3.
 
Sportiva din Bucureşti a servit apoi pentru set, fără a se impune. Apoi Begu a avut trei mingi de set, la 5-4, dar le-a ratat pe toate.

În tie-break, Begu a condus cu 6-4, 8-7 şi 10-9 şi a salvat la rândul ei două mingi de set, şi de meci în acelaşi timp, înainte de a câştiga cu 12-10, un set de o oră şi 26 de minute.
 
Setul III

În decisiv, Irina Begu a rupt echlibrul cu un break la 2-1, apoi a avut 40-0 pe serviciul adversarei, la scorul de 5-3, dar nu a reuşit să închidă meciul.
 
Sportiva română a mai condus cu 40-0 în game-ul următor, a fost din nou egalată. După o a şaptea minge de meci nefructificată, Begu a pierdut game-ul, fiind egalată la 5.
 
Şi acest set a ajuns în tie-break, pe care Begu l-a câştigat la a noua minge de meci , cu 7-4, după trei ore şi 32 de minute de la start, transmite News.ro.
 
De știut:
  • În sferturi, Begu se va duela cu japoneza Naomi Osaka, locul WTA şi cap de serie numărul 2.
  • Pentru calificarea în sferturi, Irina va primi 8.770 de dolari şi 100 de puncte WTA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *