◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

„BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!” în turneul național de mare succes la Palatul Culturii din Tg. Mureș

Duminică, 29 ianuarie la ora 19.00, gongul Palatului Culturii din Tg.Mureș a bătut cu entuziasm la deschiderea spectacolului multimedia „BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!”. Spectatorii mureșeni au venit la teatru gătiți ca de sărbătoare și cu inimile deschise pentru a trăi povestea iubirilor femeilor celebre din viața marelui artist Constantin Brâncuși.

 Iată o mărturisire dăruită de actrița/ dramaturg, Claudia Motea, de altfel și protagonista acestui spectacol ce câștigă inimile publicului din ce în ce mai mult: „Este pentru a doua oară când vin în Tg.Mureș în calitate de actriță și dramaturg. Prima dată, a fost cu câțiva ani în urmă, când am prezentat la un festival de teatru spectacolul multimedia Preludii în Cetatea Soarelui, după un scenariu ce-mi aparține și un concept regizoral propriu. De data aceasta, am revenit cu multă bucurie, dar și cu recunoștință, mai ales pentru frumoasa promovarea realizată de mass media locală și de impresariat. A fost un spectacol sold out, emoționant, vibrant și conceptul regizoral ce a ghidat jocul actoricesc a avut din nou un mare succes, de data aceasta pe scena acestui Palat al Culturii mureșene. BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA! este un spectacol extrem de complex, prin regie, light design, video proiecții, sunet, iar interpretarea celor nouă personaje feminine de o singură actriță, respectiv de subsemnata, este un tur de forță artistică de excepție… Da, nu e ușor, dar la final de spectacol, este extraordinar să poți simți împlinire, iubire și bucuria că ai reușit să dăruiești  oamenilor ceea ce ai tu mai bun și frumos… Cu siguranță voi reveni în Tg. Mureș, mai ales că aici am și prieteni vechi… Și niciodată nu voi putea uita bucuria din ochii spectatorilor și aplauzele frenetice de la finalul spectacolului! Cu multă iubire vă aștept mereu la teatru! Următorul spectacol este la ARCUB, Sala Mare din București, unde pe 19 februarie îi vom cinsti memoria marele nostru Brâncuși la împlinirea a 147 de ani de la nașterea lui”.

 

One thought on “„BRÂNCUȘI, DRAGOSTEA MEA!” în turneul național de mare succes la Palatul Culturii din Tg. Mureș

  1. Excepțională actriță!Îmi pare rău,că nu am fost și eu acolo,dar poate vin la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *