◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.04.2024

Simona Halep se va înfrunta cu coșmarul de la Roland Garros 2019. Ce s-a întâmplat la primul și singurul duel direct

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Irina Begu (72 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4, iar constănțeanca o va întâlni în runda următoare pe Amanda Anisimova (29 WTA).

Anisimova (19 ani, 29 WTA) a trecut în turul al doilea de americanca Bernarda Pera (61 WTA), scor 6-2, 6-0, la capătul unui meci care a durat mai puțin de o oră. În prima rundă de la Roland Garros, Amanda a învins-o cu un scor identic pe germanca Tamara Korpatsch.

Simona Halep – Amanda Anisimova, în turul 3 la Roland Garros. Ce s-a întâmplat la precedentul duel direct

Amanda Anisimova, jucătoare cu origini rusești, dar care reprezintă SUA, s-a mai întâlnit o singură dată cu Simona Halep, chiar la precedenta ediție de la Roland Garros, când obținea cel mai bun rezultat al carierei la un turneu de Grand Slam.

La meciul din sferturile de finală de la French Open 2019, Anisimova o învingea clar pe Halep, deținătoarea trofeului de la acel moment, scor 6-2, 6-4. Ulterior, Anisimova pierdea în penultimul act contra lui Ashleigh Barty, cea care avea să câștige trofeul, scor 7-6 (4), 3-6, 3-6.

N-aș vrea să-mi reproșez ceva anume, sa termin acest turneu cu un reproș. Nu am jucat la nivelul meu cel mai bun, nu am reușit să fac acest lucru. Nu m-am simțit foarte bine pe teren, dar meritul e al ei, ea a câștigat meciul.

Rămân cu o imagine pozitivă după acest turneu. Să faci sferturi la un Grand Slam e un rezultat bun, mai ales când vii ca deținătoarea titlului. Am făcut meciuri bune. Sunt tristă și supărată, dar sunt zile și zile, nu vreau să fiu prea dură cu mine. Merg în față și rămân încrezătoare pentru următoarele turnee.

Din ce am văzut la turneul acesta , fetele de 18-19 ani de acum sunt mult mai curajoase față de generația noastră, au o atitudine diferită și le ajută acest lucru. Sunt agresive și asta e un plus pentru ele„, spunea Halep, pentru Digi Sport, după eșecul în fața Amandei Anisimova, de anul trecut.

Anisimova are un singur turneu WTA cucerit în carieră, cel de la Bogota, din 2019. Cea mai bună clasare a carierei a fost locul 21, în octombrie 2019.

  • 11 victorii și 7 înfrângeri are Anisimova în anul 2020.
  • 1.889.409 de dolari este suma obținută de Anisimova din tenis, până în prezent.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *