◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

Editorul National World anunță o nouă „platformă locală de social media”
în 2024

Editorul britanic National World și-a stabilit o serie de planuri ambițioase – a adăugat recent Wolverhampton’s Express & Star în portofoliul său de titluri regionale și intenționează să lanseze o nouă „platformă locală de social media” în 2024, precum și să folosească inteligența artificială (AI) pentru a produce până la jumătate din toate paginile publicațiilor sale săptămânale.

Potrivit holdthefrontpage.co.uk, National World mai afirmă că în următoarele luni se va relansa cu „o îmbunătățire semnificativă a conținutului și serviciilor pentru aproximativ 50 dintre mărcile din patrimoniu”.

Președintele David Montgomery a dezvăluit că urmărește trecerea la „o afacere media cu o expertiză specifică în jurnalismul de știri și la o agendă de conținut mai largă distribuită pe toate platformele”.

National World a înregistrat o creștere a veniturilor de la 84,1 milioane de lire sterline în 2022 la 88,4 milioane de lire sterline în 2023. Veniturile digitale au crescut cu 13%, ajungând la 18,4 milioane de lire sterline, iar cele din tirajul tipărit au scăzut cu 3% „Continuăm să ne pregătim jurnaliștii în producția video și suntem autosuficienți în editarea și difuzarea acestui conținut. Avem o amprentă națională, ne-am stabilit o prezență în toate zonele metropolitane majore din Marea Britanie, cu portofoliul nostru de mărci de pe piața media din lume. AI a fost valorificată pentru a stimula vânzările locale de publicitate video, buletine de știri video și pagini de tipărire automate. În prezent, producăm aproximativ 200 de pagini pe săptămână prin producția AI și ne propunem să creștem acest lucru la aproximativ jumătate din toate paginile produse pentru titlurile noastre săptămânale până la sfârșitul anului 2024”, punctează Montgomery. (redacția UZPR)

Foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *