◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro02.05.2024

Carta Albă a Jurnalistului.
Despre nevoia copiilor de a fi protejați

Copiii și tinerii pe care Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) i-a implicat în programul „Forma Schimbării -Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare” au realizat un document numit Carta Albă a Jurnalistului.

Ideea acestui document a pornit de la nevoile copiilor de a fi protejați în mass-media, scrisă, on-line și audio-vizual.

Carta Albă a Jurnalistului este un document prin care copiii vorbesc în mod direct cu jurnaliștii despre nevoile pe care le au pentru a se simți cu adevărat în siguranță. Trăim într-o lume profund digitalizată, unde pericolele la care copiii sunt expuși evoluează pe zi ce trece, de aceea este important să știm cum îi putem proteja cel mai bine. „Copiii chiar au nevoie de sprijin și jurnaliștii sunt priviți de multe ori ca o rază de speranță. Avem nevoie și de informații pozitive și de copii reprezentați demn, ca să nu ne pierdem speranța”, arată Consiliul Copiilor și Tinerilor FONPC.

Carta Albă a Jurnalistului a fost lansată în cadrul conferinței de încheiere a proiectului  „Forma Schimbării – Tinerii și FONPC – dialog pentru schimbare”, derulat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC). Evenimentul a inclus ateliere și discuții dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Semnând on-line Carta Albă a Jurnalistului, le veți arăta copiilor și tinerilor că vă pasă!

https://fonpc.ro/2023/09/20/sustine-carta-alba-a-jurnalistului-pentru-protectia-copiilor/

Foto: Andy Leung/Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *