◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro03.05.2024

Jurnalismul pentru Pace, promovat în Nigeria de la New York

Centrul pentru Media și Inițiative pentru Pace, CMPI, o organizație internațională cu sediul la New York, susține jurnalismul de pace în Nigeria.

Conceptul din spatele Jurnalismului pentru Pace este de a sensibiliza jurnaliştii și organismele de presă să dezvolte o cultură a dezvoltării de programe care promovează pacea, în mijlocul unui mediu global predispus la crize și violenţă.

Președintele Centrului pentru Media și Inițiative pentru Pace (CMPI), dr. Uchenna Ekwo, a oferit acest indiciu în timpul unei mese rotunde cu jurnaliştii seniori, desfăşurată în sala de conferinţe a Școlii de Arte ale Comunicării de la Institutul de Management și Tehnologie Enugu. Ekwo a subliniat că jurnaliştii pot să susţină cauza păcii prin reportajele și programele lor.

Fostul rector al Universității Națiunilor Unite pentru Pace, Tapio Varis, i-a sfătuit pe jurnaliştii nigerieni să îmbogățească cultura dialogului ca posibilă modalitate de promovare a păcii și de soluționare a conflictelor.

Potrivit authorityngr.com, participanții au fost selectați din diferite zone din presa scrisă și electronic, iar și experții în comunicare de masă au sugerat includerea „Conceptului de jurnalism pentru pace” în programa pentru studenții la jurnalism. (redacția UZPR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *