◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro03.05.2024

Antena 3 CNN, dublă campioană mondială la marile premii pentru film și televiziune New York Festivals World Best Television & Film

Antena 3 CNN este din nou în elita mondială a televiziunilor, cu un număr record de premii – două medalii de aur, două medalii de argint și o mare finalistă.

Profesioniști din toată lumea au jurizat și au decis că războiul din Ucraina a fost prezentat la cel mai înalt nivel la Antena 3 CNN. Transmisiile live aproape de linia frontului, cu Cristi Popovici, Sabrina Preda, Sergiu Cora și Ana Maria Roman, dar și ale tuturor corespondenților care au relatat de la granița cu războiul, au adus Antena 3 CNN o medalie de aur pentru acoperirea integrală a războiului de la granițele noastre și o medalie de argint pentru cea mai bună acoperire a unei Breaking News.

Antena 3 CNN, campioană mondială și la categoria Reportaj special. Cristi Popovici, distins cu Premiul UZPR în anul 2022, a obținut aurul pentru aventura sa jurnalistică deosebit de riscantă în Transnistria, unde a fost deghizat în turist. Campania Antena 3 CNN „Pumnul lovește, indiferența ucide”, realizată de Carmina Pricopie și Maria Coman, a obținut argintul și titlul de vicecampioană mondială la categoria Interes uman. Antena 3 CNN a ajuns și în finala categoriei Probleme sociale, cu reportajul „O vale moartă pe un munte de cărbune”, realizat de Anamaria Nedelcoff.

În spatele premiilor de la New York Festivals sunt mii de ore pe teren minat, la propriu și la figurat, pe teritorii interzise sau în subteran. Este vorba despre dăruire, curaj și colaborare într-o puternică echipă de jurnaliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *