◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro06.05.2024

Cea mai productivă zi a săptămânii este… luni

Un sondaj recent, efectuat pe 2.002 de angajați cu program hibrid, a constatat că 46% dintre lucrătorii care lucrează cu program hibrid preferă să-și înceapă săptămâna de la sediul companiei, comparativ cu doar 20% care preferă confortul de acasă. Indiferent de locul unde lucrează oamenii, rezultatele arată, de asemenea, că luni este cea mai productivă zi a săptămânii (28%).

Realizat de OnePoll, sondajul din SUA a descoperit provocările cu care se pot confrunta angajații în comunicarea cu colegii și cum acestea diferă în funcție de tipul de personalitate. În timp ce 88% dintre introvertiți cred că mediul de lucru hibrid îi face să simtă mai bine, ei sunt, de asemenea, mai pasibili găsească uneori acest model de lucru copleșitor (80%).

În general, nouă din 10 angajați consideră că este dificil să vorbească la locul de muncă, aproape două treimi împărtășind acest sentiment în timp ce muncesc de la distanță. Unele dintre motive este acela că toți care vorbesc în același timp (47%).

De asemenea, mulți respondenți cred că sunt mai capabili să interacționeze cu colegii atunci când pot partaja documente, imagini și videoclipuri în timpul unei întâlniri în timp real (66%) și îi pot vedea pe toți cei care participă la o întâlnire (58%). (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *