◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro03.05.2024

Festivalul Internațional „Adrian Păunescu”, ediția a IX-a

În perioada 21-23 iulie 2023 are loc cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional „Adrian Păunescu”, organizat de Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Local și Fundația Culturală Iubirea, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj și al revistei „Flacăra lui Adrian Păunescu”.

În această lună, Adrian Păunescu ar fi împlinit 80 de ani și în acest an se împlinesc 50 de ani de la prima manifestare a Cenaclului Flacăra.

Cu acest prilej se organizează Concursul Internațional de Poezie și Concursul de Muzică Folk, ambele premiate în bani, diplome și cărți/CD-uri.

Festivalul  începe pe 21 iulie, de la ora 13:00, în sala Oglinzilor din Muzeul de Artă Craiova, unde, pe lângă cuvintele de deschidere se vor organiza și lansări de carte de poezie Păunescu.

A doua zi, pe 22 iulie, dimineața, de la 10:30, la Filarmonica Oltenia Craiova are loc Concursul de Muzică Folk, iar seara, în Parcul „N. Romanescu”, de la ora 19:00, la Teatrul de Vară, toți cei care au răspuns prezent invitației Fundației Culturale Iubirea  se vor aduna pentru o seară de Cenaclu Flacăra.

În ultima zi a  Festivalului, pe 23 iulie, după deplasarea în comuna Bârca, unde a copilărit Adrian Păunescu, participanții se întorc la Teatrul Național „Marin Sorescu”, de la ora 19:00, pentru o întâlnire excepțională cu Florin Piersic și pentru decernarea premiilor la ambele concursuri ale Festivalului.

La toate manifestările Festivalului  intrarea este liberă. 

Ioan Vasiu /UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *