◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro03.05.2024

Asociația „Mihai Eminescu Luceafărul” a sărbătorit Ziua Pământului prin voluntariat

Anul acesta, Ziua Internațională a Pământului a ajuns la a 53-a ediție și a fost marcată în toată lumea prin evenimente care urmăresc să celebreze planeta pe care trăim și natura care ne înconjoară.

Plecând de la Tema Zilei Pământului 2023 – „Investește în planeta noastră”, Asociația „Mihai Eminescu Luceafărul”, în parteneriat cu Consiliul Mondial Român,   Asociația „Inimi Laolaltă pentru Copii” și Grupul „Prieteni Laolaltă”, coordonator Andrei Maria, am sărbătorit această zi la Western Ranch Cernica, un loc desprins din poveștile  cu cai, înconjurat de pădure, unde natura este mereu vie și s-a întrecut pe sine în frumusețe.

În acest colț de rai, situat aproape de București, am desfășurat acțiuni de ecologizare și colectare selectivă dar și o activitate de recunoașterea a importanței naturii și mediului  în viața noastră. Echipa formată din elevi, adulți și seniori a demonstrat încă o dată că voluntariatul este un stil de viață și o cultură, la care nu vom renunța.

Ecologizarea și colectarea a zeci de kilograme de deșeuri a fost omagiul adus de echipă planetei Pământ, care, împreună cu Western Ranch Cernica, un partener serios, reprezentat de Monica Vasile și Dl. Ianovici, au făcut ca lucrurile frumoase să se întâmple.

Mottoul  zilei a fost: „Împreună putem aduce plus valoare lumii în care trăim. Nu vă temeți de voluntariat! Putem aduce speranță Planetei!”.

 

Maria Petrescu / UZPR București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *