◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro04.05.2024

Sorana Cîrstea – prima victorie românească în noul sezon de tenis, la Dubai

Sorana Cîrstea a debutat cu un succes la turneul de tenis ITF W100 de la Dubai, producând surpriza în turul 1, învingând-o cu 6-2, 6-1 pe Anna Blinkova, favorita nr. 4 a competiției.

Întrecerea din Emiratele Arabe Unite, denumită ”Al Habtoor Tennis Challenge” se află la cea de-a 23-a ediție, fiind prima din noul sezon al circuitului mondial. Ea se desfășoară pe o suprafață hard si oferă premii totale de 100.000 dolari.

Deși a pierdut pe propriul serviciu la începutul primului set, Sorana și-a revenit rapid și de la scorul de 0-2, a câștigat numai puțin de 6 de ghemuri, adjudecându-și prima manșă cu 6-2. 

Jucând în continuare foarte bine, cu un serviciu bun și retururi puternice, Cîrstea și-a dominat adversara la toate capitolele. Astfel, românca aflată pe locul 86 WTA, a câștigat fără drept de apel și setul al 2-lea cu 6-1. Meciul a fost la discreția Soranei, ea impunându-se în 1 oră și 31 de minute, în fața jucătoarei din Rusia.

O performanță excelentă obținută de tenismena din România, ținând cont că a eliminat-o pe Anna Blinkova, ocupanta locului 60 WTA și favorita nr. 4 a turneului de la Dubai. Pentru calificarea în turul 2, Sorana a obținut 14 puncte în clasamentul mondial.

În runda a 2-a de la Dubai, Sorana Cîrstea o va întâlni pe învingătoarea din partida Elisabetta Cocciaretto (nr. 134 WTA) și Jasmine Paolini (nr. 96 WTA), ambele jucătoare din Italia.  

La turneul din Emirate, vor evolua în turul 1 și alte două românce, care vor avea următorul program:

Gabriela Ruse (nr. 177 WTA) – Kaja Juvan (Slovenia, nr. 104 WTA),

Jaqueline Cristian (nr. 167 WTA) – Donka Kovinic (Muntenegru, nr. 77 WTA).

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *