◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro04.05.2024

Evenimente jurnalistice notabile ale sfârșitului de an

Anul 2023 se încheie cu provocări majore pentru jurnaliști – pe lângă cele două războaie active, se manifestă declinul industriei și atacurile concertate la adresa mass-media, în o mare parte din lume, declinul democratic antrenând un declin al presei inclusiv în democrații consolidate. În aceste condiții, jurnaliștii se reunesc în cadrul unor evenimente în care dezbat temele presante ale momentului și fac proiecții pentru viitor, încercând să strângă rândurile în fața periocolelor care îi pâmndesc tot timpul și aproape de peste tot, relatează journalism.co.uk.

Newsrewired | Londra, Marea Britanie. 15 noiembrie 2023

De la lansarea sa în 2010, misiunea Newsrewired a fost să prezinte inovațiile media înainte ca acestea să devină tendințe. 200 de directori media, jurnaliști, cadre universitare și experți din industrie vor împărtăși cele mai recente cunoștințe despre publicarea digitală.

Conferința de jurnalism de investigație africană 2023 | Johannesburg, Africa de Sud

20 – 22 noiembrie

AIJC este cea mai importantă adunare de jurnalişti care lucrează pe continent şi o prezentare a celor mai bune reportaje de investigaţie de pe continent.

Conferința PPA Independent Publisher de PPA | Londra, Marea Britanie. 24 noiembrie

PPA Independent Publisher Conference oferă conținut practic și inspirator. Agenda sa esențială va oferi sfaturi, trucuri și strategii de publicare pe termen lung.

Forumul WAN-IFRA Paris | Paris, Franța. 28 -29 noiembrie

În fiecare an, WAN-IFRA invită directori de media internațională de top la Forumul său de la Paris, pentru a discuta despre abordarea față de numeroasele provocări împărtășite cu editorii de limbă franceză. Programul explorează cele mai recente evoluții în veniturile digitale, optimizarea strategiilor de păstrare a abonamentelor și impactul celor mai recente evoluții în inteligența artificială asupra redacțiilor și a lanțului valoric din media digitală.

Festivalul JurnalismAI | Online. 5 și 6 decembrie

Programul de burse JournalismAI reunește jurnaliști și din redacțiile din întreaga lume pentru a explora soluții bazate pe inteligență artificială pentru a îmbunătăți jurnalismul. În prima zi a Festivalului, se vor prezenta proiectele inovatoare despre instrumente interesante bazate pe inteligența artificială și se va împărtăși lecțiile învățate pe parcurs. A doua zi a Festivalului prezintă conversații inspirate și studii de caz de la vârful jurnalismului și al inteligenței artificiale.

Mx3 AI | Londra, Marea Britanie. 7 decembrie

Mx3 AI va aduna învățările din tehnologiile AI existente – dintre care multe au fost folosite de editori de mai mulți ani – și potențialele provocări și oportunități prezentate de altele, noi. De la știri locale automate până la chatbot-uri generative de inteligență artificială la fața locului, se vor lua în discuție cazuri de utilizare, cu colegi profesioniști. Va fi un eveniment condus de conversații, exclusiv pentru liderii de afaceri din media și tehnologia media. (redacția UZPR)

Foto: Andrys Stienstra/Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *