◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.05.2024

Topul mondial al site-urilor de știri… începe cu BBC

În timp ce BBC a rămas cel mai mare brand de știri din lume după numărul de vizite la sfârșitul anului 2023, dintre primele 50 de site-uri de știri ale lumii, The Times of Israel a fost site-ul cu cea mai rapidă creștere pentru a doua lună consecutiv, în noiembrie 2023, cu un avans de 429% față de anul anterior, până la 56,3 milioane de vizite. Pe locul al doilea cu cea mai rapidă creștere a fost Newsweek (66,8 milioane, în creștere cu 71%), în timp ce pe locul trei s-a situat brandul de știri Al Jazeera, din Qatar (69%, până la 70,9 milioane de vizite), potrivit celui mai recent clasament al Press Gazette, care a utilizat date furnizate de rețeaua Similarweb.

De asemenea, în topul site-urilor de știri cu cea mai pregnantă creștere la finalul anuluyi precedent se află AP (117,1 milioane de vizite, în creștere cu 63%), radiodifuzorul american ABC News (62,5 milioane de vizite, în creștere cu 61%) și The Independent (104,9 milioane, în creștere cu 49%).

În general, 29 de site-uri din primele 50 au raportat o creștere și în luna octombrie.

Printre cele mai mari site-uri de știri în funcție de numărul de vizite în cursul luniise află și CNN, Fox News și Daily Mail. Și Reuters a înregistrat una dintre cele mai mari creșteri în clasament, urcând șapte locuri, până pe poziția 23 (113,2 milioane de vizite). Și Reuters a înregistrat una dintre cele mai mari creșteri în clasament, urcând șapte locuri, până pe poziția 23 (113,2 milioane de vizite). (redacția UZPR)

Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *