◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Patricia Țig se califică spectaculos în finala de la Karlsruhe și urcă peste 50 de locuri în clasamentul WTA

Patricia Țig s-a calificat impresionant, sâmbătă, în finala turneului de la Karlsruhe (Germania).

Tenismena romancă in vârstă de 25 de ani a avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a trece în semifinale de italianca Jasmine Polini (locul 132 WTA).

6-2, 6-0 a fost scorul semifinalei dintre Patricia Tig si Jasmine Polini.

In ultimul act al turneului dotat cu premii in valoare totala de 125 de mii de dolari, reprezentanta noastra o va infrunta pe belgianca Alison Van Uytvanck (locul 65 WTA).

Finala de la Karlsruhe dintre Patricia Tig si Alison Van Uytvanck e programata duminica dupa-amiaza.

Urcare spectaculoasa in clasamentul WTA

Odata cu calificarea in ultimul act al turneului din Germania, Patricia si-a asigurat un nou salt spectaculos in ierarhia intocmita de Asociatia de Tenis Feminin.

Jucatoarea care in urma cu o luna nici macar nu avea loc va intra, incepand de saptamana viitoare, in Top 200 WTA!

Cu punctele asigurate de calificarea in finala de la Karlsruhe, Patricia va face un salt de 53 de pozitii, pana pe locul 170 WTA.

In cazul unei victorii in finala de maine, tenismena noastra va ajunge la 420 de puncte, cu care va urca pana pe locul 148 in ierarhia feminina la simplu.

E cea de-a doua finala pe care Patricia o va disputa in mai putin de o luna, dupa cea pe care a pierdut-o la Bucharest Open.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *