◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

Britanicii cred în fantome mai mult decât în… Guvern

Cât de alarmante sunt sondajele pentru cei care dețin funcții politice în acest moment? O nouă cercetare de piață arată că există mai mulți oameni care cred în fantome decât au încredere în guvernul lor. Sondajul a inclus aproape 1.000 de persoane din Regatul Unit și a fost comandat de SpiritShack Ltd, iar concluziile au arătat că, pe de o parte, 50% cred în existența fantomelor, iar pe de altă pate doar unul din cinci a afirmat că are încredere în guvern. Mai mult, proporția celor care cred în spirite din alte lumi este mai mare chiar decât al celor convinși că Guvernul îi supraveghează – 50% la 38%.
O credință în fantome este de fapt mai comună decât în astrologie (23%) sau magie (12%). Mai mult, 18% dintre respondenți au mărturisit că au avut contact efectiv cu un spirit. Aceleași credințe sunt și în dreptul extratereștrilor – trei din cinci respondenți cred în existența acestora.
Interesant este că unul din trei tineri adulți din generația Z afirmă că se teme de fantome, ceea ce îi face cei mai înfricoșați dintre toate generațiile din sondaj.
Când cercetătorii au întrebat ce îi sperie de fapt cel mai mult, trei din patru britanici au spus că schimbările climatice. Alți 65% se tem de atacuri cibernetice, iar 55% au ales germeni și boli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *