◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.06.2024

Rareș Prisăcariu a primit Trofeul „Vocea Copiilor din România”
la Gala Top Child & Young Performance 2024

Sâmbătă, 11 mai, la ICHB Colentina a avut loc Gala Top Child & Young Performance 2024, care a constat în decernarea premiilor industriei creative pentru copii și tineret din România.

RAREȘ PRISACARIU, Copilul-Minune de numai 8 ani care a cucerit întreaga Românie anul trecut și a câștigat marele premiu al concursului Românii au talent, ediția a 13-a, a primit Trofeul „Vocea Copiilor din România”, prezența sa fiind îndrăgită de toți participanții.

Cu o dicție perfectă și cu talentul său ieșit din comun, el a mărturisit: „Sunt emoționat și vă mulțumesc pentru cuvintele de apreciere și bineînțeles, pentru acest trofeu care înseamnă foarte mult pentru mine. Când am fost nominalizat pentru Vocea Copiilor din România, am fost onorat și mă bucur că mesajele pe care le transmit, activitățile în care particip, sunt de fapt, mesajele unei generații. Avem atât de mulți copii și tineri talentați care fac performanță în România, atât de multe talente și cred foarte mult în puterea noastră, a tuturor. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, organizatorilor, pentru că ne oferiți tuturor oportunitatea de a străluci, de a ne exprima și vă suntem recunoscători pentru susținerea fiecăruia. Cred foarte mult că valorile noastre ar trebui să se regăsească în educație, cultură, artă și, așa cum spunea Nelson Mandela, educația este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Într-o lume care se află într-o continuă mișcare, cu o tehnologie captivantă, eu cred că mai este loc de cărți, mai este loc de educație și este deosebit de important rolul școlii, al familiei, al societății în care trăim. Și dacă tot am amintit de familie, dați-mi voie să vă spun că părinții sunt eroii mei și cred că eroii noștri, ai tuturor. Ei sunt cei datorită cărora mulți dintre noi suntem astăzi, aici. Vă mulțumesc încă odată și vă felicit pentru organizarea impecabilă a Galei Top Child & Young Performance din România”. (redacția UZPR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *