◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.05.2024

Spectacolul caritabil „Pe aripa clipei de iubire” – cu mesaj profund în inimile spectatorilor

Vineri, 7 aprilie 2023, pe scena Sălii AGIR din București a avut loc spectacolul caritabil „Pe aripa clipei de iubire”, un spectacol organizat de Teatrul NostruM – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, în colaborare cu Cercul de Teatru AGIR și ImpACT ART, pentru strângerea de fonduri necesare Rodicăi Subțirelu, membră de onoare a UZPR, co-fondatoarea Seratelor „Eminescu Jurnalistul”, redactor-șef al revistei „Cronica Timpului” și inițiatoarea trupei Teatrul NostruM, care are nevoie de un tratament medical foarte costisitor.

Iată ce ne-a mărturisit Claudia Motea, directorul artistic al Teatrului NostruM, la finele evenimentului: „Acest spectacol susținut cu multă dragoste și talent de trupa Teatrului nostruM a avut un dublu rol: În primul rând, de a ne arăta iubirea și recunoștința pentru Rodica Subțirelu, cea care a inițiat acest teatru și de a fi alături de ea în acest moment de impas cauzat de starea sănătății sale precare și, în al doilea rând, de a primi noua primăvară cu un mesaj artistic pastoral, ce ne unește armonios cu publicul care se bucură mereu de spectacolele noastre. Totodată, salutăm cordial susținerea permanentă a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, iar prezența domnului președinte Sorin Stanciu, la acest eveniment, a fost notabilă și foarte mult apreciată. Cuvintele Domniei Sale i-au motivat și mai mult pe spectatori să ofere un important ajutor pecuniar. Spectacolul, ca dimensiune artistică și prin conținutul lui poetico-teatral-muzical, a adus multă emoție, iar actorii au fost aclamați la scenă deschisă. Alături de trupă am decis ca la acest spectacol caritabil să prezentăm scenete scrise tocmai de membrii Teatrului (Rodica Subțirelu, Carmen Bobocescu, Monica Nicolaie și subsemnata), cărora le-am dăruit ca preludiu un buchet lirico-poetic din creația lui George Smarandache, un valoros scriitor contemporan. Invitata specială a fost soprana Ana-Maria Beșteliu, care ne-a încântat cu vocea ei de aur, acompaniată la pian de Despina Oproiu. Mulțumim din suflet tuturor celor prezenți, o reverență domnului Nicolae Vasile și mulțumim mult colegului nostru, Daniel Neguț, cel care a facilitat obținerea sălii AGIR pentru acest eveniment. De asemenea, scenografa noastră, Beatrice Lianda Dinu, a fost lângă noi permanent, iar acompaniamentul muzical la pian al Corinei Diaconescu a însuflețit interpretarea artistică, mai ales prin creația sa proprie, Rozmarin. Și, nu în ultimul rând, am dori să mulțumim doamnei avocat Ioana Rusu, care, deși nu a fost prezentă, a contribuit cu o sumă substanțială la strângerea de fonduri.  În concluzie, suntem bucuroși pentru că am reușit să realizăm ceva frumos împreună și că, încă odată, s-a putut dovedi că iubirea are o putere incomensurabilă. Sărbători binecuvântate, pace și sănătate! Fie ca Bunul Dumnezeu să ne-o aducă pe Rodica Subțirelu cât mai repede lângă noi!”.

 

Un comentariu pentru “Spectacolul caritabil „Pe aripa clipei de iubire” – cu mesaj profund în inimile spectatorilor

  1. Am fost la spectacol, oameni ce iubesc frumosul, muzica, teatrul, poezia
    Felicitări Claudia Motea, Daniela Badescu, Beatrice Lianda Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *