◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.04.2024

Ofițer rus, piramide misterioase și portaluri inter-dimensionale sunt ascunse în Antarctica

Ofițerul rus în rezervă, Eugene Gavrikov, intervievat de site-ul rusesc kramola.info, susține că în mijlocul munților de gheață din Antarctica se ascund numeroase secrete.

Printre acestea se numără piramide misterioase, care ascund portaluri inter-dimensionale, dar și structuri militare abandonate de cel de-al Treilea Reich.

Antarctica și secretele sale
Nu este pentru prima dată când un oficial declară că Antarctica ascunde numeroase construcții, care sunt ținute secrete.

În urmă cu câțiva ani, au apărut pe internet mai multe fotografii, care înfățișau 3 piramide în Antarctica. S-a spus că acestea emit un tip necunoscut de energie.

În urmă cu câteva zile, ofițerul în rezervă Eugene Gavrikov a oferit un interviu senzațional, în care a prezentat o serie de fapte pe care le cunoaște despre Antarctica. Gavrikov susține că cele mai mari puteri ale lumii, printre care și SUA, cunosc faptul că în Antarctica se petrece ceva misterios și inexplicabil.

Acesta este motivul pentru care SUA nu a mai dorit să semneze Protocolul de la Kyoto pentru că gaura de ozon și topirea ghețurilor nu poate fi atribuită în totalitate activității omului.

Este vorba despre anumite construcții misterioase, care se află în Antarctica (piramide și baze militare din cel de-al Doilea Război Mondial), care emit o energie necunoscută și care contribuie decisiv la încălzirea globală.

Această energie este una extrem de puternică și nimeni nu îi cunoaște adevărata sursă. În ultimii ani, s-au vehiculat numeroase teorii cu privire la Antarctica și s-au creat numeroase zvonuri, care nu au fost niciodată confirmate de marile puteri.

Mai mult de atât, se vehiculează faptul că în Antarctica ar putea să existe anumite structuri, care sunt folosite de OZN-uri drept porți interstelare sau interdimensionale.

Bineînțeles că aceasta este o teorie neconfirmată, care ridică numeroase semne de întrebare cu privire la veridicitatea sa.

De partea cealaltă, chiar dacă adevărul nu a ieșit la iveală până în prezent, există, totuși, câteva reacții care confirmă într-un fel sau altul faptul că Antarctica este mai misterioasă decât ne-am putea imagina.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *