◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Marele campion din Formula 1 a supraviețuit celui mai periculos sport, dar trăiește DRAMA vieții după un accident la schi

Cinci ani s-au împlinit, pe 29 decembrie, de la accidentul teribil suferit de Michael Schumacher, în timp ce se relaxa pe o pârtie de schi. În 2013, aflat în vacanță împreună cu familia și câțiva prieteni, în stațiunea franceză Meribel, fostul mare pilot de Formula 1 a pierdut controlul schiurilor și a lovit violent o stâncă.

Știrea a încins internetul și zeci de mii de fani ai sportivului au așteptat cu sufletul la gură vești despre starea de sănătate. „Schumi” a suferit un „traumatism cranian sever” și, miraculos, a supraviețuit impactului. Asta a fost vestea bună. Partea proastă a fost legată de recuperarea neamțului. Intrat în comă, Michael a început cea mai importantă luptă a vieții sale. Familia a încercat să păstreze discreția și puține informații credibile au ajuns în mass-media. În 2016, un site belgian a anunțat că fostul mare campion a decedat. Din fericire, a fost vorba doar despre o știre falsă, care se întinsese în toată lumea, la scurt timp după lansare. Prognosticurile medicilor au fost rezervate, dar concluzia unanim generală nu prevestea nimic bun. Germanul avea și are nevoie de un miracol pentru a redeveni conștient. Sportiv care a adunat în carieră peste 1 miliard de dolari, „Schumi” a avut parte de îngrijire medicală la cel mai înalt nivel și a fost supravegheat de specialiști atât în spitalul din Grenoble unde a fost internat, cât și acasă. Deocamdată, în privința stării lui de sănătate rămân multe semne de întrebare și puține speranțe.
La începutul acestui an, pe 3 ianuarie, Michael va împlini 50 de ani. Cu acest prilej, la muzeul Ferrari de la Maranello va fi inaugurată o expoziție ce-i va fi dedicată multiplului campion.

Continuarea pe evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *