◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Irina Begu se califică în turul 3 de la Roland Garros . O va înfrunta pe a 7-a favorită a turneului

Irina Begu (27 de ani, 40 WTA) a învins-o pe Shuai Zhang (29 de ani, 27 WTA), scor 6-3, 6-4, și s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros. Irina o va înfrunta în faza următoare pe Caroline Garcia (7 WTA).

Irina Begu a demonstrat încă o dată că zgura este suprafața ei favorită. Begu s-a desprins încă din debutul primului set. Românca a servit bine, s-a așezat excelent pe loviturile de forehand și a fructificat a 6-a minge de set avută, după aproape o oră de joc.

Chinezoaica a preluat inițiativa în actul secund, a redus din numărul greșelilor neforțate, 43 în total, și s-a distanțat la 3-1. Irina a revenit, a câștigat 4 game-uri consecutive și a ajuns în ipostaza de a servi pentru meci. Și-a creat o șansă, pe care a ratat-o după cel mai frumos schimb al meciului. Nu a mai ezitat însă pe serviciul advers și a închis partida într-o oră și 55 de minute, scor 6-3, 6-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *