◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Avionul președintelui Mexicului poate fi închiriat pentru… nunți și aniversări

Președintele mexican Andrés Manuel López Obrador a declarat că, în esență, a renunțat la ideea de a vinde avionul prezidențial și îl va închiria pentru nunți sau petreceri. López Obrador a recunoscut că guvernul nu a putut să vândă avionul Boeing 787, pe care îl numește prea luxos și refuză să-l folosească. În schimb, președintele a spus că va da pur și simplu avionul unei companii conduse de militari, care va opera noul aeroport Felipe Angeles, din Mexico City. Avionul va fi parcat acolo și va putea fi închiriat pentru a se organiza petreceri la bord. „Taxele de închiriere vor plăti cheltuielile și întreținerea acesteia. Va fi deschis publicului dacă dorește cineva, pentru că se căsătoresc… și vor să-și aducă prietenii și familia… sau petreceri de majorat, zile de naștere”, a spus López Obrador.
Din 2018, López Obrador a încercat să atragă corporațiile și directorii de afaceri să cumpere avionul și chiar a organizat o tombolă simbolică pentru acesta. Avionul s-a dovedit greu de vândut, deoarece este prea specializat și făcut la comandă. Președintele susține că guvernul va fi în continuare deschis la oferte pentru avion, dar după aproape trei ani și jumătate, această posibilitate pare îndepărtată. Aeronava a fost cumpărată cu 200 milioane de dolari și a fost folosită de fostul președinte, Enrique Peña Nieto. Este configurat pentru a transporta doar 80 de persoane și are un apartament prezidențial complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *