◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Surprize mari pe Litoralul românesc. Planetariu nou, unic în Europa. Când va fi gata cazinoul din Constanța

Ana-Maria Vătămanu, șeful Asociației pentru Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, a fost prezentă în studio-ul emisiunii Impact Live, alături de Lavinia Șandru. Vătămanu a vorbit despre dezvoltarea turisică a stațiunilor de la malul mării și despre lucrurile la care trebuie să ne așteptăm în plin sezon estival.

Ana Maria Vătămanu la Impact Live:
Mamaia va fi egalată de Costinești

Oficialul afirmă că Mamaia va fi egalată de Costinești în această vară la capitolul număr de turiști și promite că până anul viitor la fi gata și cazinoul din Constanța, aflat într-o renovare care parcă nu se mai termină. De asemenea, Vătămanu spune la emisiunea Laviniei Șandru că delfinariul din Constanța are acum un planetariu nou, care este unic în Europa.
„Litoralul arată din ce în ce mai bine, am făcut un tur al stațiunilor din sud. Costineștiul va fi cea mai vizitată stațiune din acest an, alături de Mamaia. Mamaia este o stațiune foarte atipică, are trei categorii de turiști. Una, cea mai pe buget, de la Perla până la plaja de la hotelul Iaki, al lui Gheorghe Hagi. Apoi, celelalte încolo, spre Mamaia Nord. Chiar s-au extins spre Năvodari, cu categoria a treia. S-a construit foarte mult în ultimii ani, unii chiar au ajuns să locuiască acolo, s-au transformat din turiști în localnici”, afirmă Vătămanu.

”Sunt foarte multe lucruri frumoase la Marea Neagră. I-aș invita pe oameni să viziteze delfinariul, avem un planetariu nou, unic în Europa. Îi invit pe oameni să vină să vadă, vor fi impresionați de ce vor vedea, are niște particularități. Cred că la anul va fi gata și cazinoul”,  a spus Ana-Maria Vătămanu.
Ana Maria Vătămanu și Laszlo Borbely au fost invitații Laviniei Șandru la a 10-a ediție a emisiunii Impact Live. Subiectul de discuție au fost dezvoltarea României și proiectele prin care acest deziderat poate fi dus la bun sfârșit. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare marți și joi, de la ora 12.00. Cele mai interesante declarații de la cei doi pot fi vizionate chiar aici. 

Sursa: https://www.impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *