◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Generalul american susține că armatele ar trebuie să se pregătească pentru o mare bătălie împotriva extratereștrilor

Generalul Mark A. Milley, susține că populația trebuie să fie pregătită pentru un eventual război sau luptă împotriva forțelor extraterestre.

Declarația a fost realizată în cadrul unei conferințe și a stârnit panică în rândul audienței. Mulți dintre oameni s-au întrebat dacă guvernul american știe ceva despre această situație de-a dreptul bizară și nu vrea să facă public acest secret.

Generalul a făcut o aluzie la așa-numitele “armate hibride” și imediat armata americană a corectat aceste cuvinte, spunând că la ceea ce se referea la Milley erau armate ale statelor sau națiunilor nerecunoscute. În acest sens, oficialii au încercat să liniștească spiritele și să sugereze că nu a fost vorba niciodată despre armatele extraterestre.

Cu toate acestea, speculații nu au încetat să apară. Există numeroase voci care susțin că este vremea ca omenii să nu se mai războiască între ei, ci să se pregătească pentru ceea ce poate veni din spațiu, adică pentru armata extratereștrilor.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri, iar oameni celebri și importanți, precum a fost Stephen Hawking, au spus că extratereștrii reprezintă pericolul real de care ar trebui să ne temem.

Cu toate acestea, mulți au interpretat aceste cuvinte ca pe o simplă scuză. Oamenii se întreabă dacă guvernul este în contact cu creaturi extraterestre periculoase.

Ceea ce este clar este că Statele Unite se pregătesc pentru o bătălie de proporții mari. Nu există nici o îndoială că știu multe lucruri și nu vor să le facă publice.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *