◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Ianis Hagi, transferat oficial la Rangers

Glasgow Rangers a anunțat oficial transferul lui Ianis Hagi de la Genk

La o zi după ce și Genk anunțase mutarea, pentru ca apoi sa o șteargă de pe site-ul oficial, Rangers a confirmat transferul lui Ianis.

Mijlocașul roman a semnat un contract valabil pe 3 ani cu gruparea scoțiană. „Sunt nerăbdător sa ma întorc alături de colegi pentru pregătirea următorului sezon și sa îmbrac acest tricou faimos. A fost interes si din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost sa ma întorc la Rangers”, a afirmat Ianis.

De asemenea, si Steven Gerrard este incantat de transferul lui Ianis. „Este recunoscut în toată Europa ca un jucător tânăr, talentat, astfel ca transferul sau aici reprezinta o veste excelenta.

Am dezvoltat o relație foarte bună cu Ianis foarte rapid si este o plăcere să-l antrenezi. Vrea sa devină cel mai bun și este pregătit pentru următorul sezon”, a afirmat Gerrard. Conform presei din Marea Britanie, suma de transfer a fost de 3 milioane de lire sterline.

m.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *