◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro15.05.2024

Incubator media
în sprijinul jurnalismului local, inițiat de autoritățile locale din Long Beach

Consiliul Local din Long Beach a discutat despre cum să susțină mass-media locală, rămânând în același timp independent. Potrivit sigtrib.com, primarul Rex Richardson a prezentat articolul la consiliul orașului, legând mass-media locală cu capacitatea de a „spune povestea orașului” și, astfel, să facă din Long Beach o destinație turistică și de afaceri mai popular: „Dacă nu cultivăm un sector media și jurnalismul local, oamenii nu vor avea ocazia să aprecieze sau să înțeleagă cât de incredibilă este comunitatea noastră. Trebuie să facem o treabă mai bună în a spune povestea orașului nostru și o mare parte din aceasta este că trebuie să ne asigurăm că sprijinim mass-media locală pentru a putea spune povești și a evidenția comunitățile noastre locale”. Cu aprobarea unanimă a Consiliului municipal, managerul municipal Tom Modica și echipa sa vor explora fezabilitatea creării unui „incubator media”.

Un incubator media este o organizație formată din mai mulți parteneri, concepută pentru a sprijini afacerile emergente sau existente, oferindu-le resurse fundamentale. Aceste resurse pot varia de la spații de birouri, îndrumări pentru dezvoltarea afacerii, suport tehnic sau clienți.

Richardson a recomandat ca Long Beach Economic Partnership (LBEP) să fie implicat în crearea incubatorului, care este o corporație public-privată de dezvoltare economic, care are un acord stabilit cu Departamentul de Dezvoltare Economică din Long Beach.

LBEP și Departamentul de Jurnalism și Relații Publice din Cal State Long Beach au scris scrisori către consiliul orașului în sprijinul articolului. (redacția UZPR)

Foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *