◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Green Report Podcast. Întrebări și răspunsuri pe teme de mediu

Green Report, publicația de referință pe teme de mediu și sustenabilitate, a lansat Green Report Podcast, cu Raluca Fișer. Emisiune cu o frecvență bilunară, podcastul este dedicat dezbaterii și analizei celor mai importante subiecte legate de sustenabilitate, ecologie, protejarea mediului înconjurător, mobilității urbane și schimbărilor climatice.

Emisiunea este moderată de Raluca Fișer, expert în dezvoltare durabilă și management strategic. Raluca coordonează proiecte de CSR și advocacy de mai bine de 15 ani. În 2007 a lansat prima organizație media românească de afaceri și legislație de mediu- Green Report. În 2009 a fondat Asociația Green Revolution, primul ONG românesc de ecologie urbană care implementează măsuri pentru un oraș verde.

Green Report Podcast prezintă o serie de interviuri cu experți din diferite domenii, de la știință, tehnologie, administrație publică, afaceri, medicină – care vor împărtăși opinii, idei și soluții de referință pentru a face față provocărilor globale legate de schimbările de mediu. Fiecare ediție dezbate subiecte de actualitate legate de mediu și dezvoltare sustenabilă prin intermediul interviurilor cu specialiști sau autorități, pentru a oferi o perspectivă mai profundă asupra subiectelor precum economia circulară, dezvoltarea sustenabilă a orașelor, protecția biodiversității etc. 

Prin acest podcast, Green Report își propune să contribuie la creșterea nivelului de conștientizare cu privire la problemele de mediu, alături de specialiști din domenii conexe.

Emisiunile, cu o apariție bilunară, sunt disponibile pe pagina Green Report de YouTube  https://www.youtube.com/GreenReportNews si pe pagina dedicata din site, https://green-report.ro/podcast/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *