◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro21.06.2024

Gala de excelență „ÎNVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI ÎN AN CENTENAR”

Gala de excelență „INVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI IN AN CENTENAR”, un proiect al PrimĂriei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB).

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, a premiat, luni 25 martie 2019, intr-o gala a excelentei in educatie, 120 de de cadre didactice (invatatori, institutori, profesori pentru invatamantul primar de stat), ale caror dosare au fost validate in cadrul proiectului  „Invatatorii seniori – sarbatoriti in an centenar”. Dascalii au primit plachete onorifice, in semn de respect si inalta consideratie pentru intreaga activitate didactica.
„Invatatorii seniori – sarbatoriti in an centenar” este un proiect initiat de Primarul General, Gabriela FIREA, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Alexandra Dobre, Directorului General al Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti:
„Aceasta distinctie onorifica reprezinta respectul si consideratia pe care le avem pentru intrega dumneavoastra cariera didactica! Va asiguram ca Primarul General, Gabriela Firea, va fi in continuare alaturi de dvs., Primaria Capitalei dezvoltand si de acum inainte proiecte care sa raspunda nevoilor pe care le aveti”.

La primirea plachetelor onorifice, invatatorii i-au multumit Primarului General pentru atentia acordata si Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti pentru implicarea in realizarea proiectului.
„A fost o seara pe care suntem convinsi ca nu o vom uita curand! Va multumim dumneavoastra si doamnei Primar General, Gabriela Firea, un om cu sufletul aplecat spre cultura, iubitoare de frumos, unul dintre putinii oameni ai administratiei locale care apreciaza munca noastra in cadrul invatamantului” – Maria Trascau, Colegiul Romano-Catolic „Sf. Iosif”, sector 4;

„Am ramas profund  impresionata de gestul doamnei Primar Gabriela Firea, de recunostinta sa pentru munca invatatorului. Ii doresc din toata inima multa, multa sanatate si putere de munca pentru a rezolva problemele grele ale Bucurestiului” – Elena Radu, Director Adjunct la Scoala Gimnaziala nr. 88, sector 3;

„Multumim organizatorilor, CSMB si doamnei Primar Gabriela Firea pentru aprecierea pe care ne-au aratat-o pentru activtatea desfasuarta cu pasiune, aceea de a contribui la educatia fiecarui <<pui de om>>. Un gest deosebit, care ne incanta sufletele.” – Anca Ghinescu, Scoala Gimnaziala „General Eremia Grigorescu”, Sector 4;

„Am venit cu o emotie imensa la acest eveniment atat de special! Mii de multumiri tuturor celor care, si in aceasta zi, s-au aplecat asupra noastra facandu-ne sa ne simtim mandri de ceea ce facem si ce am realizat pana acum!” – Aurelia Harap, Scoala Gimnaziala nr. 112  , Sector 3.

Proiectul „Invatatorii seniori – sarbatoriti in an centenar” a debutat in data de 14 ianuarie 2019, s-a incheiat pe 14 martie 2019 si consta in acordarea unei Plachete Onorifice si a unui premiu financiar in cuantum de 1.000 de ron, tuturor cadrelor didactice  in exercitiu, care au implinit cel putin 40 de ani de activitate pedagogica si care au domiciliul sau resedinta in Municipiul Bucuresti de cel putin 5 ani.

In urma validarii dosarelor depuse, 365 de dascali din invatamantul primar vor beneficia de premiul si distinctia onorifica oferite in cadrul acestui proiect. In urmatoarele gale de premiere, alti 245 de invatatori, institutori sau profesori pentru invatamantul primar de stat isi vor primi premiul binemeritat.

 Oana GEORGESCU
Marketing și Relații Publice
Centrul pentru Seniori al MunicipiuluI București

2 comentarii pentru “Gala de excelență „ÎNVĂȚĂTORII SENIORI – SĂRBĂTORIȚI ÎN AN CENTENAR”

  1. Felicitări pentru aceasta inițiativa frumoasă ,ca semn al respectului si pretuirii de care trebuie sa se bucure dascălii scolii românești !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *