◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.05.2024

Un top al celor mai stresante joburi

Un studiu recent, derulat de Claims.co.uk, a dezvăluit cele mai stresante domenii de activitate din Marea Britanie, cu industria sănătății umane și a asistenței sociale ocupând primele locuri, relatează fenews.co.uk.

Studiul a analizat datele Sistemului național de Sănătate pentru a examina numărul de boli legate de stres cauzate sau agravate de angajare la 100.000 de lucrători, din martie 2022 până în martie 2023; cel mai mare număr de boli de stres a determinat clasamentul.

Industria sănătății umane și a asistenței sociale ocupă primele locuri pe listă. Apărarea publică, cu o gamă medie de salarii între 18.000 și 31.000 de lire sterline, se dezvăluie ca fiind o altă industrie foarte stresantă. Pentru fiecare 100.000 de lucrători, 3.260 au raportat o boală legată de stres, ceea ce înseamnă că paznicii și ofițerii din penitenciare sunt foarte afectați. Și educația este pe listă, urmată de industria științifică și tehnică.

Industria financiară, segmentul imobiliar și industria informației și comunicațiilor se află pe locuri fruntașe, topul fiind completat de arte și divertisment, comerțul cu ridicata și cu amănuntul, precum și industria de cazare și servicii de alimentație. (redacția UZPR)

Foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *