◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro

Andrea Petkovici: Tenisul feminin a luat-o razna. E ca în Sodoma si Gomora

Jucătoarea germană Andrea Petkovici a vorbit despre situația din tenisul feminin.

Fosta jucătoare de top 10 WTA a afirmat ca lucrurile „au luat-o razna” din cauza inconstantei sportivelor de top.

„In tenisul feminin e ca în Sodoma si Gomora. O avem pe Serena Williams la 38 de ani, dar si pe Naomi Osaka la 22 de ani, pe Bianca Andreescu la 19 si pe Petra Kvitova la 29 de ani. Lucrurile au luat-o razna”, a declarat Petkovici, conform Tennis Magazin.

Apoi, Petkovic a vorbit si despre situația din tenisul masculin, menționând ca ar renunța la sistemul de cel mai bun din cinci seturi la turneele de Grand Slam.

„Aș renunța la aceasta regula. Ok, este fascinant pentru fanii înfocați ai tenisului. Poți scrie cărți despre astfel de meciuri, dar pentru televiziuni este plictisitor. Nu poți sa pui o generație care creste cu clipuri de 2 minute pe YouTube sa se uite la meciuri de cinci ore. Nu mai funcționează”, a mai spus Petkovici.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *