◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Simona Halep a petrecut alături de Monica Niculescu şi Raluca Olaru aniversarea a 28 de ani

Simona Halep a sărbătorit 100 % româneşte aniversarea a 28 de ani, deşi se află în China, unde va participa săptămâna viitoare la turneul de la Beijing.

Fostul lider WTA a postat pe contul de Instagram o poză în care apare alături de Raluca Olaru, Monica Niculescu şi membrii staff-ului ei, în frunte cu antrenorul Daniel Dobre.

Simona Halep a mers împreună cu staff-ul său pe Marele Zid Chinezesc, acolo unde a desfăcut o sticlă de șampanie și a mâncat o brioșă.

Halep nu a ratat momentul să-i transmită un mesaj și lui Darren Cahill, cel cu care va relua colaborarea începând cu anul viitor.

Românca a fost felicitată de ziua ei şi de contul de Instagram al Roland Garros-ului, turneu pe care l-a câştigat anul trecut, când a cucerit în premieră un trofeu de Grand Slam.

Simona Halep a abandonat în această săptămână la Wuhan

Simona Halep se află în China, acolo unde va participa la turneul de la Beijing, care va fi transmis în direct de Digi Sport. Va juca în turul 1 al turneului din China cu o jucătoare care va veni din calificări.

În cazul calificării în turul secund, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre rusoaica rusă Ekaterina Alexandrova și o altă jucătoare din calificări.

Cap de serie numărul 6, Halep este pe partea de tablou unde se mai găsesc Karolina Pliskova, Bianca Andreescu, Naomi Osaka și Caroline Wozniacki.

În această săptămână a abandonat în timpului meciului din turul 3 de la Wuhan, contra Elenei Rybakina (Kazahstan).

Turneul de la Bejing este de categorie Premier Mandatory, are premii totale de 8.285.274 de dolari și va fi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport în perioada 28 septembrie – 6 octombrie.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *