◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

MESAJE DIN UNIVERS TRANSMISE OAMENILOR

În Scoția, în muzeul Montrose, există un radio care nu este branșat la surse de electricitate și totuși, captează programe care nu mai există de 60 de ani.

Aerodromul Montrose este situat într-o zonă unde fenomenele paranormale sunt frecvente. Personalul muzeului a declarat că în miez de noapte radioul captează posturi din cel de al Doilea Război Mondial.

Anul 1969 rămâne în istorie prin misiunea Apollo 10. Până în anul 2008, NASA a clasificat multe din discuțiile pe care le-au avut cu astronauții.

De curând, NASA a declasificat o altă informație halucinantă. În momentul în care astronauții misiunii se aflau pe suprafața Lunii, astronauții au putut asculta în căști o muzică ciudată. Acest lucru s-a produs, în momentul în care legătura cu Pământul era întreruptă.

Cei trei astronauți au putut asculta în căști o muzică, un fel de melopee cosmică, o muzică venită din spațiu.
Aceeaşi situație s-a produs și în cazul astronauților de pe stația orbitală Cassini. Au putut asculta o muzică ciudată, astrală, în momentul în care s-au apropiat de planeta Saturn.

Începând cu anul 2007, au fost captate mai multe semnale care veneau din Univers. În anul 2012, radiotelescopul Arecibo, Puerto Rico, a captat trei semnale care nu sunt de origine naturală.

Reprezentanții Institutului SETI consideră că semnalele provin de pe o imensă structură, o megastructură extraterestră.

În anul 1977, radiotelescopul The Big Ear a captat un semnal care a durat 72 de secunde. Specialiștii nu au putut să dea prea multe informații fiind depășiți de eveniment.

Anul 1953, BBC a primit mii de apeluri telefonice. Telespectatorii nu puteau viziona programul pentru că pe ecran apăruse mira cu indicativul KLEE.

Mira a rămas ore întregi pe ecran, iar specialiștii BBC nu au putut da o explicație. Mulți au crezut că în stratosferă s-au produs anomalii care au afectat satelitul de comunicații.

După câteva zile, specialiștii BBC au identificat sigla KLEE ca aparținând unei stații de televiziune din Huston. Ciudat este faptul că televiziunea din Huston nu mai transmitea de trei ani.

A fost posibil ca o imagine TV să se plimbe prin cosmos trei ani, după care să apară la un post britanic?
Sunt voci care susțin că imaginea a fost captată de extratereștrii și transmisă pe Pământ.

În martie 2015, specialiștii de la Universitatea California au captat un sunet, care conform declarațiilor era recurent. Sunetul se repeta la intervale egale și a putut fi captat 134 de secunde. Rămâne ca specialiștii să identifice sursa de unde a provenit semnalul.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *