◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Nadia Comăneci continuă să facă valuri în presa din străinătate. „Zeița de la Montreal”: „Nu eram sigură de asta!”

Nadia Comăneci continuă să genereze valuri de uimire pentru performanțele sale, pe toate meridianele lumii, chiar și 44 de ani de la performanța de la JO 1976.

Zeița de la Montreal e activă pe rețelele de socializare, face un PR excelent României prin discursul abordat la diferitele evenimente la care ia parte, iar presa internațională evocă des realizările primei gimnaste care a luat nota 10.

„Nu eram sigură de ceea se întâmplă, deoarece tabela de punctaj avea doar trei cifre și ceea ce arătat a fost 1.00.

Știam că am capacitatea de a realiza o reprezentație perfectă, dar antrenamentul pentru concurs și punerea în practică în fața a peste 15.000 de oameni sunt două lucruri diferite”, a spus Nadia, potrivit publicației Infobae.com. 

Sursa citată a postat și un clip mai vechi atașat de Nadia pe pagina sa de Twitter, în care Zeița de la Montreal reeditează, pe plajă, un exercițiu devenit viral. 

„Nu cred că a trecut atât de mult timp. Da, îmi amintesc bine. Îmi aduc aminte de Satul Olimpic, de sesiunile de antrenament … Nu-mi amintesc acea zi anume pentru că atunci toate zilele au fost aceleași”,  mai spus Nadia 

Nadia Comăneci a declarat în martie pentru Digi Sport că șefii Comitetului Internaţional Olimpic au luat cea mai bună decizie în privința JO 2020: „Este o decizie corectă. În aceste circumstanțe sănătatea planetei este o prioritate… Să stați safe, să ne vedem cu bine”, a spus Nadia Comăneci, pentru Digi Sport.

Nadia Comâneci a câștigat 3 medalii de aur la acea ediție, când avea doar 14 ani. La competiția din Canada, românca a mai primit alte 6 note de 10. În total, Nadia a obținut 9 medalii olimpice de aur, dintre care 5 la individual, iar apoi, la Olimpiada de la Moscova, din 1980, a mai obținut două note de 10.

Ajunsă la 58 de ani, Nadia este stabilită în SUA din 1989, cu o lună înaintea începerii Revoluției.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *