◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro22.06.2024

Conferința FOCUS București – Digitalizare și Dezvoltare Urbană

Pe 22 mai 2024, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București a organizat conferința FOCUS București – Digitalizare și Dezvoltare Urbană. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Carol I din Palatul CCIB, o locație emblematică situată pe strada Ion Ghica nr. 4, București. Conferința a avut loc între orele 9:30 și 13:30 și a fost prezidată de Iuliu Stocklosa, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

FOCUS București a adunat lideri din diverse sectoare pentru a discuta despre impactul digitalizării asupra dezvoltării urbane. Evenimentul a fost structurat în sesiuni interactive și paneluri de discuții, unde experți în tehnologie, urbanism și politici publice au împărtășit perspective valoroase. Temele principale au inclus transformarea digitală a orașelor, soluții inovatoare pentru infrastructura urbană, și rolul tehnologiilor emergente în îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Deschiderea conferinței a fost marcată de un discurs al președintelui Iuliu Stocklosa, care a subliniat importanța adoptării tehnologiilor digitale pentru a răspunde provocărilor urbane actuale. El a evidențiat necesitatea colaborării între sectorul public și cel privat pentru a crea soluții durabile și eficiente.

Participanții au avut ocazia să asiste la prezentări despre proiecte de digitalizare urbană de succes din alte orașe europene, care pot servi drept modele pentru București. De asemenea, s-au discutat și oportunitățile de finanțare pentru inițiativele de digitalizare, oferind astfel o viziune comprehensivă asupra pașilor necesari pentru implementarea acestor proiecte.

Conferința FOCUS București a fost un prilej excelent de networking și schimb de idei, reunind profesioniști din diverse domenii cu scopul de a identifica soluții concrete pentru dezvoltarea urbană prin digitalizare. Evenimentul a încurajat dialogul și colaborarea, subliniind rolul crucial al inovației în modelarea viitorului orașelor.

 

Marius Herscu

Foto: Marius Herscu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *