◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Cele mai populare site-uri de știri din lume

Deși majoritatea site-urilor de știri importante, aflate în topul popularității, au înregistrat o scădere a traficului, există și „excepții”: New York Times, care a avut 546,5 milioane de vizite în martie (plus 51%) și Mail Online (354,5 milioane de vizite, în creștere cu 11%).
De pe întreaga listă de top 50, Live Universal Awareness Map (liveuamap.com), care prezintă actualizări despre conflicte sub forma unei hărți, a înregistrat cea mai mare creștere anuală a traficului (57,7 milioane de vizite, plus 2.146%), salt uriaș care se datorează faptului că site-ul avea un nivel relativ scăzut de trafic înainte de luna februarie a acestui an, când a început invazia rusă în Ucraina. La rândul lor, Al Jazeera a crescut cu 46% și versiunea web a tabloidul New York Post, deținut de News Corp a înregistrat 133,1 milioane de vizite, în creștere cu 22%, scrie Press Gazette.
BBC a fost din nou cel mai mare site de știri din lume (1,1 miliarde de vizite), urmat de agregatorul de știri Microsoft MSN (843,7 milioane de vizite, fără modificări de la an la an) și cnn.com și edition.cnn.com (609,1 milioane de vizite, în scădere cu 4%). Site-urile web New York Times și Google News (491,7 milioane de vizite) completează topul primelor cinci.
New York Times a fost site-ul cu cea mai rapidă creștere dintre primele zece site-uri de știri din întreaga lume pentru numărul de vizite în martie. Vizitele pe site-ul cotidianului american au crescut cu 76%, potrivit datelor furnizate Press Gazette de platforma digitală de informații Similarweb. Creșterea popularității New York Times este posibil să fi fost potențată în parte de achiziția jocului de cuvinte foarte popular Wordle.
În general, puțin peste jumătate (27) din primele 50 de site-uri au înregistrat mai multe vizite în martie, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Se estimează că această creștere a traficului poate fi determinată de un interes sporit pentru știrile despre invazia armatei ruse în Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *