◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Bienala Albastra / Apel pentru voluntari! [Call for volunteers]

Aplică aici: https://bluebiennale.com/v/

Asociația Culturală Artessentia lansează apelul de recrutare voluntari pentru evenimentul de arte vizuale ”BIENALA ALBASTRĂ – Bienala Internațională de Arte Vizuale Brașov 2019 – HRONICON”, care se va desfășura în perioada octombrie-noiembrie a.c.

Suportul voluntarilor este o parte importantă în activitatea Asociației Culturale Artessentia și în organizarea unui eveniment de artă vizuală de amploare. Organizarea unui astfel de eveniment ar fi imposibilă fără voi, VOLUNTARII!

Ai interese în domeniul artelor vizuale, îți plac mediile de exprimare artistice sau pur și simplu vrei să te implici în viața culturală a comunității brașovene?

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă pasionată care crede în puterea artei de a transforma societatea, alătură-te voluntarilor entuziaști care să ne ajută să realizăm o primă și foarte ambițioasă ediție a evenimentului ”BIENALA ALBASTRĂ – Bienala Internațională de Arte Vizuale Brașov 2019 – HRONICON”, care se va desfășura în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2019 a.c.

Aplică aici: https://bluebiennale.com/v/

În afară de voluntarii de bază care compun comitetul organizatoric, un număr mare de voluntari este esențial pentru executarea eficientă a proiectelor și activităților Bienalei, într-o gamă largă de nevoi și roluri. Voluntariatul la Bienala Albastră – Bienala Internațională de Arte Vizuale, Brașov 2019 este o modalitate excelentă de a experimenta din culise evenimentul și de a te familiariza cu ABC-ul organizării unui eveniment cultural intrenațional, de a cunoaște oameni noi, de a întâlni artiști consacrați, de a te implica în arta contemporană și de a juca un rol esențial în promovarea și celebrarea artei vizuale.

Bienala are nevoie de voluntari pe tot parcursul lunilor septembrie – noiembrie și mai ales în timpul Bienalei: 20 octombrie – 20 noiembrie. Așadar căutăm voluntari cu disponibilitate maximă în aceste perioade. Recunoaștem că timpul este prețios și putem fi flexibili în ceea ce privește programul tău.

Roluri de voluntariat:
– Editori web și social media
– Fotografie
– Filmare și editare
– Asistenți administrativi
– Asistenți promovare eveniment
– Recepție opere de artă
– Suport pentru instalare/dezinstalare expoziții
– Asistenți săli expoziționale
– Asistență pentru artiștii invitați și/sau participanți
– Asistență la evenimente paralele

Beneficiile voluntarilor:
În semn de recunoaștere a angajamentului și serviciului lor, voluntarii vor primi următoarele recompense nefinanciare:
– O experiență de învățare
– Catalogul expozițiilor
– Voucher cadou pentru un atelier și/sau reducere la un curs organizat de Asociația Culturală Artessentia
– Invitații la evenimente
– Adeverință de recunoaștere și apreciere voluntar, după finalizarea voluntariatului
… și multe alte surprize

Înregistrare voluntari – Cererile sunt acum acceptate pentru toți cei care doresc să facă voluntariat pentru Bienala Albastră – ediția I. Aplică aici: https://bluebiennale.com/v/ Vom examina cererea ta odată ce a fost depusă și te vom contacta cu oportunități de voluntariat care se potrivesc cu solicitările tale.

Te rugăm să completezi formularul de cerere pentru a participa sau ne puteți contacta pentru mai multe informații și clarificări la adresa de e-mail voluntar@artessentia.ro

Aplică aici: https://bluebiennale.com/v/

”BIENALA ALBASTRĂ – Bienala Internațională de Arte Vizuale Brașov 2019 – HRONICON” este organizată de Asociația Culturală Artessentia și este rodul colaborării acesteia cu alte organizații și instituții de cultură prestigioase din Brașov, precum Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov, Uniunea Artiștilor Plastici, Teatrul Sică Alexandrescu, Muzeul Casa Mureșenilor, Asociația Amural, Asociația KunSTadt, Opera Brașov, Filarmonica Brasov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov. Evenimentele Bienalei sunt gândite astfel încât să fie mai mult decât simple expoziții de artă, deoarece acestea combină artele vizuale cu artele spectacolului și cultura scrisă, fiind vizate organizarea a cel puțin 8 evenimente culturale majore: concerte, lansări de carte sau dezbateri pe teme culturale de actualitate.

Vreme de 30 zile, la Brașov celebrăm arta contemporană printr-un eveniment de anvergură, la care participă 150 de artiști expozanți, cu peste 400 de opere de artă vizuală, în 12 spații de expunere din centrul Brașovului.

„Asociația Culturală Artessentia” din Brașov este o organizație non-profit care a luat ființă în anul 2014, la inițiativa unui grup de artiști vizuali care și-au propus să contribuie la reaşezarea Artei și a Tradiției la locul cuvenit în viaţa omului contemporan și să revitalizeze prin artă patrimoniul local. Scopul Asociaţiei este perpetuarea şi promovarea valorilor culturale naţionale şi internaţionale, stimularea interesului şi respectului faţă de cultură şi artă, cunoaşterea artelor şi tradiţiilor locale, cultivarea capacităţii creatoare şi a spiritului de cercetare, educarea copiilor şi adulţilor în domeniul artelor vizuale şi a meşteşugurilor. Membrii fondatori ai asociației sunt profesioniști afirmați în diverse domenii ale artei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *